Saša Popović

Gledaoci mogu da odahnu: Potvrđen povratak Saše Popovića na male ekrane

Autor:

30.09.2024 18:30

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon manje pauze izazvane zdravstvenim problemima, Saša Popović ponovo radi



Saša Popović, dugogodišnji direktor Grand produkcije i zaštitno lice popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, već neko vreme je na prinudnom odsustvu sa snimanja. 

Popović nije u mogućnosti da se posveti poslu usled uznapredovalih zdravstvenih problema. A njegovo nepojavljivanje na snimanju nove sezone, prvi put nakon više od dvadeset godina, izazvalo je zabrinutost i nagađanja među obožavaocima.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako su kružile glasine da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno i da se nalazi u bolnici, Popović je te navode brzo demantovao.

Vest da Saša Popović ponovo radi potvrdila je i članica žirija popularnog muzičkog takmičenja i pevačica, Snežana Đurišić, koja je otkrila za medije da Sašu očekuju već na sledećem snimanju.

- Saša Popović nam se pridružuje uskoro. Zbog zdravstvenih razloga je odsutan, ali svi željno čekamo da se vrati. Biće s nama na sledećem snimanju - izjavila je Snežana.

Pročitajte Saša Popović izmenio testament - evo kome idu milioni

PR Grand produkcije, Vesna Milanović, takođe je potvrdila da je Popović u stalnom kontaktu sa svojim timom i da aktivno prati sve što se dešava u produkciji. 

Ata Images

 

- Saša nije u bolnici, kako se pričalo. On je celo leto vredno radio na audicijama i pripremi nove sezone. Njegovo odsustvo je samo privremeno, i uskoro će se vratiti pred kamere - izjavila je Vesna, dodajući da je Popović i dalje potpuno uključen u produkcijske odluke.

Pročitajte Voditeljka dobila otkaz - Saša Popović ne prašta, kriv lapsus

Publika i obožavaoci sada mogu da odahnu, jer zvanično je potvrđeno da Saša Popović ponovo radi i da se uskoro vraća u svoj ritam. Njegovo prisustvo na sledećem snimanju samo je pitanje dana.

Komentari. (0)

Loading