Čola i Sandra

Njegova obožavateljka je napala i isekla lice: Bila im je pretnja zbog ljubavi sa Čolom

Autor:

30.09.2024 20:50

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zašto se ne eksponira žena Zdravka Čolića



Zdravko Čolić, najveća balkanska muzička zvezda, u stabilnom je braku sa Aleksandrom koja izbegava javna pojavljivanja i intimu čuva kao svetinju. Žena Zdravka Čolića ne voli svetla pozornice i kamera, ali svog muža obožava da gleda kada je pred publikom.

- Moja žena se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti - rekao je Čola u jednom intervjuu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Upravo zbog toga, Aleksandra je izuzetno zanimljiva medijima ali i brojnim obožavaocima Čolinog lika i dela. I danas se mnogi pitaju, čime li je baš ona osvojila muškarca za kim su ludele žene širom Jugoslavije.

- Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo su osnova svakog dugog odnosa - izjavio je Čolić. 

Pročitajte Ova glumica bila je prva ljubav Zdravka Čolića - pojavila se juče na festivalu u Sarajevu, a pleni i u 70. godini (foto)

Aleksandra je dodala da je osvajanje najvećeg šmekera na estradi zahtevalo mnogo truda i posvećenosti. 

- Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, s vremenom smo počeli da se zabavljamo. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine, sekira se - rekao je Čola, i nastavio:

- Čovek nekako prepozna osobu koju bi opet rado video, uhvati neku emociju koja bez reči govori da joj je stalo do njega. To ne mogu da objasnim jer može pred tobom biti najlepša i najpametnija žena, a da jedva čekaš da odeš od nje. Viša sila određuje zašto su neki ljudi zajedno, a drugi nisu. Sandrina i moja aura su se prepoznale, to je verovatno bilo sasvim dovoljno za ulazak u neku novu dimenziju – izjavio je pevač za HELLO!.

Inače, žena Zdravka Čolića je po zanimanju profesorka geografije, a njena posvećenost porodici i Zdravkovoj karijeri je neprocenjiva za pevača. Par je u braku od 2001. godine, a najlepši plod njihove ljubavi su ćerke Una i Lara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

 

 

Zdravko se prisetio i teških trenutaka, poput napada obožavateljke koja je nožem povredila Aleksandru. 

- Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga – prisetio se Čola.

Pročitajte Jedan najveća balkanska zvezda, drugi nepoznat javnosti - ovo je rođeni brat Zdravka Čolića, izabrao je potpuno drugačije zanimanje (foto)

Jedan od najlepših trenutaka u njihovom braku desio se na koncertu u Budvi, kada je Zdravko posvetio pesmu "Ostani" svojoj supruzi.

R.Z./ATAImages

 

Aleksandra je uživala u njegovom nastupu iz bekstejdža, a njihova emotivna povezanost izazvala je ovacije publike. Prava zvezda te večeri bila je žena Zdravka Čolića, iako je na koncert došla ležerno obučena, u farmerkama i laganoj bluzi.

Njihova ljubavna priča, puna podrške i poštovanja, pokazuje da javna profesija ne mora da utiče na kvalitet bračnog života. 

Komentari. (0)

Loading