Anđelina Džoli

Film o Mariji Kalas, a haljina u stilu Merilin Monro: Anđelina Džoli sa decom na crvenom tepihu očarala svet

Autor:

01.10.2024 11:45

Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for FLC

Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for FLC

Anđelina Džoli sa decom na premijeri filma o Mariji Kalas



Ovih dana ima pune ruke posla. I dece. No, to drugo je nešto uobičajeno u njenom svetu otkako je postala majka i poželela veliku porodicu. Sada se na događajima pojavljuje isključivo sa najdražim pratiocima, a oni se zovu Šajlo, Medoks, Zahara, Vivijen, Noks i Paks.

Anđelina Džoli sa decom uvek je praznik za oči, ali i za fotografe pored crvenog tepiha. Tako je bilo i u nedelju uveče u Njujorku.

Dimitrios Kambouris/Getty Images for FLC

 

Na premijeru filma o Mariji Kalas, održanoj u okviru Njujorškog filmskog festivala, holivudska diva stigla je sa Medoksom, Zaharom i Paksom.

Nema potrebe naglašavati da su bili prava atrakcija. Njih dvojica odlučili su se za klasična odela, njih dve blistale su u elegantnim belim toaletama.

Pročitajte Bolest ili lični izbor - Anđelina Džoli mršava kao grana, komentari ne prestaju

Anđelina je mnoge podsetila na veliku zvezdu zlatnog doba "pokretnih slika" i večni seks-simbol Merilin Monro, i to ne samo zato što sada ima svetliju boju kose od one na koju smo navikli.

Naime, za festivalsku premijeru filma o operskoj divi zgodna glumica odabrala je haljinu u stilu one koju je MM nosila u klasiku “Sedam godina vernosti” iz 1955. godine.

Jason Mendez/Getty Images for Netflix

 

Status kulta stekla je kada je u jednom trenutku zalepršala iznad rešetki ventilatora podzemne železnice, otkrivajući noge slavne glumice. U međuvremenu je prodata - prvo za 5,6 miliona dolara, a onda za skoro milion manje.

Anđelina nije stala iznad erkondišna, bar ne da mi znamo. Možda se to desilo kada je izašla iz Linkoln centra, gde je održana premijera.

U svakom slučaju, lepo je videti je ponovo na bioskopskom platnu.

Jason Mendez/Getty Images for Netflix

 

Proteklih godina više je bila iza kamere nego ispred nje, više se bavila humanitarnim misijama po svetu nego svojom profesijom i holivudskim studijima, više je intrigirala razvodom od Breda Pita nego dobrim ulogama...

Priča o Mariji Kalas vratila ju je u orbitu, a ko zna, možda uđe i u trku za "Oskara" i ostale nagrade.

Pročitajte Nepomično leži u bolničkom krevetu, a za oca ne želi da čuje, najnovije informacije o sinu Breda Pita

Anđelina Džoli sa decom svakako je izazvala ogromnu pažnju, no, reklo bi se da je ovog puta šou ukrao Paks, koji se letos povredio u saobraćajnoj nesreći. On se retko eksponira u javnosti, ali sad bar možemo da se uverimo da se potpuno oporavio.

Komentari. (0)

Loading