Lav Pajkić i Lea Nale

Lav Pajkić i Lea zaljubljeni kao prvog dana, sinoć su to svima i pokazali (foto)

Autor:

02.10.2024 21:15

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Lav Pajkić i Lea Nale Pajkić zaljubljeni su kao prvog dana, i to ne kriju



Lav Pajkić i Lea Nale Pajkić za kratko vreme postali su sinonim za skladan par, te nije ni najmanje čudno što za njihovu ljubav mediji i obožavaoci pokazuju veliko interesovanje.

Ovaj par zajedničkim pojavljivanjima u javnosti sve jače potvrđuje ono što je i više nego očigledno, da su zaljubljeni kao prvog dana. Njihova ljubav počela je kao romantična veza, a ubrzo je prerasla u brak, a svaki njihov korak prate mediji i obožavaoci.

Boško Karanović

 

Lav Pajkić i Lea Nale Pajkić krunisali su svoju ljubav 2023. godine, kada su rekli sudbonosno "da" na intimnoj ceremeniji u Hramu svetog Save. U prisustvu najbližih članova porodice, uključujući Lavovu sestru Vilu, oca Nebojšu Pajkića i baku, par je ozvaničio svoju ljubav.

Lea, koja je prethodne godine diplomirala na Medicinskom fakultetu u Beogradu, tada je započela novo poglavlje svog života.

Lav nije skrivao ponos zbog njenog akademskog uspeha i podelio je tu radosnu vest sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, ponosno ističući njen trud i rad.

Pročitajte Prve fotografije sa svadbe Lee i Lava Pajkića, Isidori bi srce zaigralo od ponosa

Nakon venčanja, Lav Pajkić i Lea Nale nastavili su da oduševljavaju elegancijom i skladom. Par se pojavio na premijeri filma "Bauk" i privukao veliku pažnju javnosti, a Lea je, kao i uvek, oduševila prisutne svojim stilom. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

U crnoj klasičnoj haljini istakla je svoju vitku figuru, dok joj je Lav Grigorije, u elegantnom tamnom odelu, bio savršena pratnja. Njihovi osmesi i međusobna povezanost bili su očigledni, što je dodatno očaralo prisutne na crvenom tepihu.

Veza koja je počela pre nekoliko godina izrasla je u stabilan brak pun podrške i zajedničkih trenutaka. Lea je Lavu bila podrška u profesionalnim izazovima, a on je njoj partner u svakodnevnom životu. 

Pročitajte Sin Isidore Bjelice blista od sreće, podelio divne vesti, verenica ga je učinila ponosnim

Par često ističe koliko su im važni međusobna ljubav i podrška, što su pokazali i na njihovom venčanju, ali i svakodnevnim pojavljivanjima.

Lav Pajkić i Lea Nale Pajkić predstavljaju pravi primer skladnog ljubavnog para, kako u privatnom životu, tako i na javnim događanjima i okupljanjima.

Komentari. (0)

Loading