Mesecima radila u strogoj tišini, a sada se vratila u velikom stilu: Anastasija je PRAVA, Ceca ne krije ponos

Autor:

04.10.2024 15:23

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Povratak Anastasije Ražnatović sa čak dve nove pesme



Mnogi su se nestrpljenjem čekali ovaj trenutak... Više od milion pratilaca na njenom Instagramu odbrojavalo je dane i sate, a ona je uspela sve da ih iznenadi.

Dugoočekivani povratak Anastasije Ražnatović na muzičku scenu konačno se dogodio ovog 4. oktobra, i protekao je u velikom stilu – ne uz jednu, već sa dve nove pesme.

Screenshot Instagram/@raznatovicanastasija

 

Anastasija je mesecima radila u strogoj tišini, a onda najavila singl “Kadar”. No, pošto jedan nije bio dovoljan, dan pred svečanu objavu pesme otkrila je da ćemo čuti i drugu, koja se zove “Prava”.

Među prvima koji su podelili scene iz novih spotova bili su Anastasijin brat Veljko i mama, Ceca Ražnatović. Folk zvezda ne krije koliko je ponosna.

Pročitajte Za svekrvu znamo, a šta je sa svekrom? Anastasija pokazala šta misli o Nemanjinom ocu, bila je kratka

Veliki povratak Anastasije Ražnatović najavljen je još u avgustu. Bilo je to kao grom iz vedra neba, jer su samo najbliži saradnici znali da vredno radi na novom materijalu.

- Dragi moji, nakon dve godine pauze srećna sam što mogu da najavim izlazak novih pesama u nekoj bližoj budućnosti. Potvrdiću vam nešto što se već neko vreme sluti, a to je da je u pitanju duet, i ono što se baš i ne zna, solo pesma (možda dve) – napisala je tada na Instagramu.

Pročitajte Posle dve godine čekanja Anastasija uzbuđeno - Potvrdiću nešto što se već neko vreme sluti

- Mnogo se radujem da podelim nove muzičke projekte sa vama! Stay tuned.

Dan D je stigao, pa svratite na njen YouTube kanal da čujete kako zvuči i izgleda to što spremila.

Komentari. (0)

Loading