Vanja Bulić

Veliko slavlje u domu čuvenog novinara: Vanja Bulić treći put postao deda

Autor:

04.10.2024 21:25

Foto: Milos Tesic / ATAImages

Foto: Milos Tesic / ATAImages

Novinar i književnik Vanja Bulić postao deda



Vanja Bulić, istaknuta ličnost u svetu medija, postao je poznat kao televizijski voditelj, novinar i književnik tokom višedecenijske karijere. Međutim, danas je Vanja Bulić postao deda po treći put!

Njegov sin Ognjen i snajka Marija postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Maša. Ognjen nije mogao da zadrži sreću za sebe pa je odmah podelio radosne vesti na Instagramu, emotivno se obratio svojoj supruzi, nazivajući je "najjačom osobom na svetu", uz prelepu fotografiju na kojoj Marija drži njihovu novorođenu ćerku.

 

Screenshot Instagram/@mary_mirchoff

 

Radosna vest da je Vanja Bulić postao deda male Maše obradovala je sve. Devojčica je po rođenju imala 3.300 grama i 53 centimetra. Mama i beba se osećaju dobro i sve prolazi u najboljem redu.

Podsećamo, Vanja Bulić i njegova supruga Slađana u ljubavi su pet decenija, a brak su krunisali trojicom sinova: blizancima Ognjenom i Ivanom, i Dušanom. Ipak, Vanja je govorio da žali što nikada nije dobio ćerku. 

Pročitajte Vanja Bulić postaje deda, posle 75 godina u porodicu stiže...

Otkrio je da su on i supruga želeli više dece, ali su doživeli tragediju kada su izgubili drugo dete u četvrtom mesecu trudnoće, što je ostavilo dubok trag na njih. 

Nakon toga četiri godine supruga nije mogla da ostane u drugom stanju, sve dok nisu dobili blizance.

- Na isti dan kada smo izgubili dete dobili smo blizance. Iako ne verujem u takve stvari, to je bilo čudo - rekao je Vanja za magazin “Gloria”.

Pročitajte Vanja Bulić prisetio se burne prošlosti - Izdaja koja je promenila život proslavljenog novinara

Možda nije postao otac devojčice, ali je zato danas Vanja Bulić postao deda devojčice, male Maše. Život je čudo! 

Komentari. (0)

Loading