Danijela Martinović

Ove vesti smo čekali godinama: Danijela Martinović (53) progovorila o venčanju

Autor:

10.10.2024 13:00

Foto: Marko Vavpotić/m24 Salomon/Profimedia

Foto: Marko Vavpotić/m24 Salomon/Profimedia

Venčanje Danijele Martinović svi sa nestrpljenjem očekuju



Danijela Martinović već neko vreme uživa u romansi sa bivšim kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem, a sreću ne krije, naprotiv.

Pevačica je u više navrata govorila o tome koliko su ona i njen izabranik zaljubljeni, pa nije ni čudo što se venčanje Danijele Martinović željno iščekuje.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ono kako se ja osećam bih poželela prvenstveno svakoj ženi, a onda i svakom čoveku, da jednostavno znaš da si stigao i da je sve u apsolutno savršenom miru i nekakvom spokoju, a onda sve samo od sebe funkcioniše - rekla je Danijela za "InMagazin".

Budući da je poznato koliko su Danijela i Josip skladan par obožavaoci su nestrpljivi kada će se desiti venčanje Danijele Martinović.

Pročitajte Sestra Danijele Martinović zbog teške bolesti tada se povukla sa scene, ovo je ona danas (foto)

- Dakle, tako vam ja živim u životu, nikakvi grandiozni planovi, sad ću ovo, sad ću ono nešto pripremati. Ako stvarno ja to u trenutku osetim, ja ću reći, ma daj brate idemo i to je to - rekla je Danijela.

Život se ne meri godinama koje imamo, već trenucima koji nam oduzimaju dah - rekla je pevačica.

Z.Milutinović/ata images

 

Podsetimo, Danijela Martinović bila je u vezi sa Petrom Grašom 24 godine, a nakon njihovog rastanka utehu je pronašla pored Josipa Plavića.

Veza Danijele i Petra okončana je još 2021. godine, nakon čega su se mnogi nadali pomirenju, ali to se nije dogodilo. Muzičar je sreću pronašao pored Hane Huljić sa kojom je dobio ćerkicu Albu, a uskoro će drugi put postati roditelji.

 

Komentari. (0)

Loading