Leone Siniša

Radost i slavlje u porodici Siniše Mihajlovića: Ovo je poseban dan, slavi se od jutra!

Autor:

10.10.2024 20:26

Foto: Irina Eller

Foto: Irina Eller

Mihin unuk, Leone Siniša napunio mesec dana



Virdžinija Voljako, ćerka fudbalske legende Siniše Mihajlovića, sa radošću je podelila vest da je njen sin Leone Siniša napunio mesec dana.

Ova preslatka beba već je osvojila srca mnogih, a tome je svakako doprinela i preponosna baka, Sinišina udovica Arijana, koja svoje pratioce na Instagramu redovno obasipa fotografijama Lava Siniše.

Photo by Claudio Villa/Getty Images

 

Sinišina i Arijanina ćerka Virdžinija se porodila pre tačno mesec dana i na svet donela sina kojem su ona i njen dugogodišnji partner, italijanski fudbaler Alesandro Voljako, dali ime u čast njenom ocu. 

Leone Siniša je pobrao brojne simpatije pratilaca svoje majke i bake, posebno žena koje su oduševljene slatkoćom Mihajlovićevog unuka. 

Pročitajte Isti Siniša - prva fotografija Mihinog unuka je nešto najslađe što ćete videti danas

Podsećamo, Virdžinija i Alesandro prvo su dobili ćerkicu Violante, a zatim su postali roditelji dečaka Leone Siniše. Virdžinija Mihajlović udala se 17. juna prošle godine za Alesandra Voljaka, a svečana ceremonija održana je u prelepoj katedrali Monopoli iz 12. veka u Bariju.

Screenshot Instagram/@virginmih

 

U jednom od intervjua za italijanske medije, Virždinija Voljako je objasnila razloge zbog kojih se odlučila da njen sin ponese ime Leone Siniša:

- Leone mi je oduvek bilo omiljeno, a u kombinaciji sa Siniša zvuči savršeno. Moj tata je uvek bio lav.

Pročitajte Arijana Mihajlović pronašla novu radost nakon Sinišine smrti - on joj je promenio ceo svet

Danas je Leone Siniša napunio mesec dana, a porodica proslavljenog fudbalera oseća ponos i zahvalnost za njegov dolazak na ovaj svet. Naročito jer je ovaj blagoslov usledio nakon smrti Siniše Mihajlovića, velike tragedije koja je uzdrmala porodicu.

Komentari. (0)

Loading