Ana Ivanović

Kumu Ane Ivanović svi znate: Zgodna plavuša nekad je takođe bila uspešna sportistkinja, a sada su se srele u Parizu

Autor:

13.10.2024 14:00

Foto: Gerald Matzka/Getty Images for Laver Cup

Foto: Gerald Matzka/Getty Images for Laver Cup

Kuma Ane Ivanović je ova poznata sportistkinja



Nekadašnja teniska princeza i svetski reket broj jedan sprema se za kratak povratak na teren na vanrednom "Ladies Masters" turniru koji će se uskoro odigrati u Luksemburgu.

Biće to prava poslastica za ljubitelje "belog sporta". A ovih dana boravi u Parizu, gde se srela sa jednim dobro poznatim licem. Kuma Ane Ivanović takođe je zvučno ime iz sveta sporta.

Gerald Matzka/Getty Images

 

Plivačica Miroslava Najdanovski i Ana druže se godinama, a njihovo prijateljstvo počelo je, kako pišu beogradski mediji, tokom Olimpijskih igara u Pekingu 2008.

Teniserka je na Instagram storiju podelila zajedničku fotografiju i otkrila gde se trenutno nalaze. Slika je nastala na jedoj od ulica Grada svetlosti, a obe su nas oduševile izborom garderobe.

Pročitajte Zanosna Srpkinja pokorila Berlin - Sinoć su svi gledali u Anu Ivanović, očarala je i legendarnu Anu Vintur

Miroslava je jedna od najtrofejnijih srpskih plivačica. Najuspešnija je bila u disciplini slobodnim stilom, u kojoj je, između ostalog, osvojila i zlatnu medalju na Mediteranskim igrama 2009. na 100 metara.

Instagram

 

Kada je profesionalnu karijeru privela kraju, kuma Ane Ivanović odlučila je da ostane u svetu sporta, pa je postala deo tima Olimpijskog komiteta Srbije.

Teniserka i plivačica svoje prijateljstvo krunisale su kumstvom, kada se Ana u Veneciji udala za Bastijana Švajnštajgera. Dobro se sećamo se zgodne Minje u roze haljini koja joj je stajala kao salivena.

Komentari. (0)

Loading