Sanja Vučić

Sanja Vučić otkrila do sada nepoznate detalje o sebi: Ne vidi se na fotografijama, ali više mi se ne dopada

Autor:

13.10.2024 17:59

Foto: L.L./ATAImages

Foto: L.L./ATAImages

Sanja Vučić iznenadila je priznanjem koje je sve ostavilo u šoku



Jedna od najpopularnijih pevačica na domaćoj sceni, Sanja Vučić iznenadila je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram otkrivši detalje iz privatnog života koje je skrivala godinama.

Iako je njeno ime sinonim za energične nastupe i upečatljiv stil, Sanja je sada prvi put progovorila o nečemu što se "ne vidi na fotkama", a sigurno će zaintrigirati njenu publiku i pratioce na društvenim mrežama.

Boško Karanović

 

Na zahtev svojih pratilaca da otkrije nešto što do sada nije delila sa javnošću, Sanja Vučić iznenadila je priznanjem da na čelu ima beleg koji do sada niko nije uspeo otkrije i jasno vidi jer ga vešto prikriva šminkom.

- Imam beleg na čelu koji se ne vidina fotografijama i snimcima – otkrila je pevačica, dodajući da taj beleg do sada niko nije primetio. 

Za mnoge, ovo je neočekivana ispovest jer Sanjina besprekorno negovana pojava i samopouzdanje često zasene ovakve detalje.

Pročitajte Vršnjačko nasilje, depresija, ožiljci... Sanja Vučić proživela pravi pakao

No, čini se da ovaj beleg za nju ima dublje značenje. Uostalom, to je sastavni deo njenog identiteta koji potvrđuje Sanjinu, odavno prepoznatu, autentičnost. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kao da ovo nije bilo dovoljno iznenađujuće saznanje, Sanja je priznala i da je ponosna vlasnica čak 11 tetovaža! Međutim, planira da taj broj uskoro smanji. 

- Planiram da uklonim dve tetovaže koje mi se više ne dopadaju – rekla je Sanja Vučić, čime je izazvala radoznalost svojih fanova koji se pitaju koje to tetovaže više ne odražavaju njen trenutni životni izbor. 

Pročitajte Sanji Vučić postavili pogrešnu dijagnozu i terapiju, bolest otkrila u poslednjem trenutku

Sanja Vučić iznenadila je obožavaoce još jednom, otkrivajući time da je njena ličnost vrlo slojevita. Uvek sigurna, pristojna i profesionalna ali i osoba koja samo povremeno dozvoli drugima da zavire u njen lični svet. Uostalom, iza najsjajnijih zvezda uvek stoje fascinantne istine.

Komentari. (0)

Loading