Snežana i Vanja

Drama na koncertu Snežane Đurišić: Svi su gledali samo u njega, evo šta je odlučio da uradi

Autor:

14.10.2024 11:20

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Koncert Snežane Đurišić obeležilo je njegovo prisustvo



Snežana Đurišić održala je prvi od dva najavljena koncerta u MTS dvorani, kao poklon publici koja je prati i podržava tokom karije duge 55 godina. Koncert Snežane Đurišić počeo je pesmom „Niko me nije voleo kao ti”, a pevačica se pojavila na bini u dugoj crnoj elegantnoj haljini.

Pevačica je publiku pozdravila rečima:
- Posle 5 godina isto vreme isto mesto. Hvala vam za sve. Potrudili smo se da pripremimo sve da se vi dobro provedete i uživate večeras.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Veliki broj kolega, muzičara i prijatelja došao je na koncert Snežane Đurišić kako bi podržali pevačicu i ukazali poštovanje za doprinos koji je ostavila u srpskoj narodnoj muzici.

Između ostalih, na koncertu su se pojavili Zorica Brunclik i Kemiš, Đorđe David, Ana BekutaMiša Mijatović, Dragan Kojić Keba...

Pročitajte Nakon svađe sa izabranikom Snežana Đurišić povukla potez o kome će se pričati

Među prisutnima našla se i majka Snežane Đurišić, Dara, koja je za ovu priliku odabrala elegantni komplet roze boje dok je Snežanina ćerka Maja zablistala u sofisticiranoj kombinaciji. Društvo im je pravila i Snežanina unuka, koja se sinoć prvi put predstavila javnosti. Snežanin sin Marko takođe je došao da podrži majku.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Koncert Snežane Đurišić zaokupio je veliku pažnju javnosti, ali radoznalost i interesovanje publike vladalo je za pojavljivanje njenog partnera, ginekologa Vanju Miloševića. S obzirom na nedavnu ljubavnu prepirku koja je dospela u javnost, svi su očekivali njegov dolazak kao potvrdu da je par još uvek zajedno. 

Pročitajte Snežana Đurišić je ovu pesmu posvetila Vanji Miloševiću, emotivno (video)

Iako su mediji prenosili dramatične detalje njihovog sukoba na aerodromu, Vanja se ipak pojavio u publici, ponašajući se potpuno opušteno, kao da se ništa nije dogodilo. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Dok je Snežana izvodila svoje najveće hitove, Vanja je sedeo u elegantnom odelu, tik pored Snežanine unuke. Njihova bliskost i opuštenost odavali su utisak da je Snežanina i Vanjina svađa zaboravljena.

Podsećamo, samo nekoliko dana pre koncerta, par je imao javni sukob na aerodromu kada je Vanja krenuo ispred Snežane, ostavljajući je da sama ide sa pratiocem. Incident se završio oštrom razmenom reči, a Snežana mu je, vidno iznervirana, poručila da ga više ne želi u svom životu.

Pročitajte Za 55 godina karijere nikada je nismo videli ovakvu - ovo je Snežana Đurišić kada misli da je niko ne gleda

Ipak, čini se da su uspeli da prevaziđu nesuglasice, jer je Vanja sinoć došao na koncert Snežane Đurišić, pružajući joj podršu na jednoj od najznačajnijih večeri u njenoj karijeri.

Komentari. (1)

Loading
Ne volim je

15.10.2024 10:10

Bez obzira na njen lep glas, ona meni deluje hladno, prepotentno i odbojno. Kao žena koja nema ni malo topline u sebi.