Dragana Kosjerina

Nikom nije rekla da odlazi: Dragana Kosjerina objavom na Instagramu iznenadila javnost (foto)

Autor:

14.10.2024 13:40

Foto: Vlada Maraj

Foto: Vlada Maraj

Dragana Kosjerina iznenadila je pratioce novim fotografijama



Dragana Kosjerina iznenadila je svoje pratioce setom fotografija objavljenim na društvenoj mreži Instagram. 

Voditeljka koju nacija obožava, ponovo je osvojila srca publike svojim besprekornim izgledom. Uz to, ambijent koji je Dragana izabrala za fotografisanje daleko je od tipično jesenje atmosfere.

Miloš Nadaždin

 

Naime, voditeljka se fotografisala na morskoj obali, obučena u ležernu kombinaciju koja se savršeno uklopila uz boju vode i neba.

Dragana Kojserina iznenadila je pratioce dodatno jer nije označila lokaciju na kojoj se fotografisala. Upravo to je zaintrigiralo publiku gde je i šta radi lepa voditeljka.

Pročitajte Rođen u Portugaliji - da li ste znali da je ovo verenik Dragane Kosjerine? (foto)

Nestvarno bogat prizor obogatila je Draganina lepota. Duge, puštene kose, voditeljka na jednoj od fotografija drži ruku visoko podignutu k nebu. A garderoba koju nosi jasno sugeriše da se voditeljka nalazi u toplijim krajevima.

Screenshot Instagram/@dragana.kosjerina

 

Sloboda i širina, asocijacije koje se vezuju uz ova dva pojma, inspirisale su i Draganine pratioce na Instagramu.

Ako je suditi po lajkovima, više od sedam hiljada pratilaca oduševljeno je prizorom koji je voditeljka prikazala na svom profilu. Da li je na ovu destinaciju otputovala sa partnerom, o kome retko govori, ostaje nam da nagađamo.

Pročitajte Modni izbor Dragane Kosjerine oduševio Srbiju - jedan detalj su svi primetili, a evo koliko novca je dala za to

Podsećamo, Dragana se nedavno udala za stomatologa Bojana Perduva, a raskošno venčanje, najpre versko, a potom i građasko, održano je u luksuznom beogradskom hotelu.

Tom prilikom veliko interesovanje javnosti probudile su dve burme, od žutog i belog zlata, koje su mladenci izabrali iz ekskluzivne “Cartier” linije, a čija cena se kreće od 2.000 do 2.830 evra.

Instagram

 

- Meni se to dosad nije dešavalo. U prethodnim vezama se očekivalo bezuslovno prilagođavanje kao dokaz ljubavi i posvećenosti, što nikad ne rezultira srećnim krajem. Jer, kada se partneri prilagode do krajnjih granica, neminovno shvate da nisu više oni ljudi s početka veze.

- Tek kad dvoje dostignu emotivnu zrelost, što se nama očigledno dogodilo i naišli smo jedno na drugo u pravom trenutku, onda je sve u redu - rekla je tada Dragana za „Gloriju”.

Pročitajte Drugo po redu venčanje zakazano - zbog nje se Dragana Kosjerina još uvek nije udala

S obzirom na voditeljkinu autentičnost ali i dozu mističnosti, jasno je da je ovim fotografijama Dragana Kosjerina iznenadila pratioce koji su očekivali više objašnjenja gde je voditeljka otputovala.

Komentari. (0)

Loading