Suzana Mančić

Suzana Mančić iskrena do srži: To je bila degradacija mene kao žene, mala smrt, bila sam na stubu srama

Autor:

15.10.2024 20:59

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Izjava Suzane Mančić ganula mnoge žene, evo šta je doživela



Suzana Mančić, jedno od omiljenih TV lica, iako je otišla u penziju i dalje radi punom parom.

Nedavno se pridružila jatu „Blic“ televizije za koju je sada govorila i otkrila do sada nepoznate detalje o privatnom životu i karijeri, a najnovija izjava Suzane Mančić ganula je mnoge žene.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ja pripremam nešto što će biti, ne solistički koncert, ali neki recital kojim bih obeležila 50 godina svoje karijere. To bi trebalo biti početkom sledeće godine.

Treba dobro razmisliti o tome, napraviti dobru organizaciju i sadržaj. Zaista 50 godina nije malo, a ja nisam bila koncentrisana samo na jednu delatnost.

Nisam bila samo pevačica, nisam bila samo glumica, nisam bila samo voditeljka, i onda je to teško. Ali uradiću ja to, iako će biti teško – rekla je voditeljka, pa otkrila kada joj se njena otvorenost obila o glavu i kada joj je u životu bilo najteže.

- Kada sam bila privatno otvorena, svako je mogao da me povredi kako je hteo, i to je bila jedna užasna degradacija i mene kao žene, i moja profesionalna degradacija. U jednu ruku, to je bila jedna mala smrt koju sam, doživela i srećom - preživela.

Pročitajte Izjava Suzane Mančić ostavila javnost u neverici - Strašno je kad nemaš za lek...

- Tada sam bila privatno veoma povređena, i na stubu srama. Što se tiče profesionalnog života, bilo mi je najteže ako zakasnim na avion. Dešavalo se da pobrkam letove, u ono vreme velike Jugoslavije, kada je bilo puno posla. Dešavalo mi se da napravim grešku u rasporedu.

Da se vraćam iz Njujorka, dođem na GFK aerodrom i vidim Jatov šalter prazan. Pitam: „Pa, kad ide avion?”, a službenica mi odgovara: „Gospođo, to je bilo juče”.

Antonio Ahel/ATAImages

 

I onda moraš da platiš prenoćište, moraš da platiš ponovo avionsku kartu, a onda moraš još neke druge obaveze da sustigneš. Trebalo je da letim direktno za Diseldorf i to mi je bila najveća avantura i najveći udarac po džepu u mojoj karijeri, ali i najveći blam.

Komentari. (0)

Loading