Ognjen i Mina

Od njega se ovome nismo nadali: Amidžić prekinuo program tačno u ponoć, pa se obratio ženi

Autor:

16.10.2024 10:30

Foto: instagram/mina naumovic

Foto: instagram/mina naumovic

Sinoć je Ognjen Amidžić prekinuo emisiju i učinio divan gest



Voditelj Ognjen Amidžić, čiju emisiju „AmiG Show” sa velikim interesovanjem prati brojna domaća publika, sinoć je prekinuo emisiju tačno u ponoć.

Razlog je rođendan njegove supruge Mine. Naime, sinoć je Ognjen Amidžić prekinuo program kako bi svojoj lepšoj polovini čestitao poseban dan.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nakon što je sat otkucao ponoć, voditelj se obratio gostima u studiju i zatražio trenutak pažnje. 

- Mojoj supruzi je rođendan i želim da joj čestitam uz pesmu - rekao je Ognjen.

Pročitajte Ognjen Amidžić o povratku supruge na male ekrane - To će biti nešto najteže što se desilo na našoj televiziji

Usledio je gromoglasan aplauz u studiju, a onda je najavio da će Mirza Selimović otpevati pesmu „Mina”. Gosti su uživali u nastupu, a nakon izvođenja Ognjen je u svom maniru pohvalio Mirzinu interpetaciju.

Sinoćna emisija, tokom koje je Ognjen Amidžić prekinuo program kako bi svojoj lepšoj polovini čestitao rođendan, ostaće upamćena po izuzetno romantičnom gestu. Amidžić se oglasio i na društvenoj mreži Instagram, poželevši Mini da uvek bude srećna.

Screenshot Instagram/@ognjenamidzic

 

Objava sa njenom fotografijom u krupnom planu, ispraćena je posvetom koja glasi:

- Najlepšoj i najboljoj ženi na svetu danas je rođendan. Da zauvek budeš srećna.

Podsećamo, Ognjen i Mina su nedavno postali roditelji sina kome su dali ime Perun. Mina je nedavno na društvenim mrežama odgovorila na komentare o imenu svog deteta, ističući da je ne zanima tuđe mišljenje osim kada ga traži. 

Pročitajte Prva fotografija Peruna Amidžića sa tatom topi najtvrđa srca, prizor poput onih iz bajke

Očigledno je da Mina uživa Ognjenovu neizmernu podršku i ljubav, a to podtvrđuje i sinoćni gest kada je Ognjen Amidžić prekinuo emisiju kako bi na neočekivan i originalan način čestitao rođendan svojoj supruzi.

Komentari. (0)

Loading