Mina Joksimović

Nisam osoba koja voli da deli takve stvari: Ćerka Željka Joksimovića iskreno o predrasudama koje je prate

Autor:

17.10.2024 14:00

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Mina Joksimović progovorila o životu uz poznatog roditelja



Nedavno je ćerka popularnog pevača Željka Joksimovića, Mina Joksimović, progovorila o izazovima koje nosi život i odrastanje uz poznatog roditelja. Pored toga, Mina se osvrnula i na lična postignuća koja je ostvarila u muzičkoj karijeri.

Iako je odrastala uz poznatog oca, Mina naglašava da se zbog toga nikada nije osećala privilegovanom ili drugačijom.

Instagram

 

Ćerka Željka Joksimovića se školovala u javnim školama i pohađala Muzičku akademiju bez posebnih olakšica.

- Odrastala sam kao i sva druga deca. Iako sam bila svesna očeve popularnosti i velikog uspeha, nikada se zbog toga nisam smatrala posebnom niti drugačijom. Tata je uvek bio tu za mene kroz moje odrastanje i trudio se da me usmerava ispravno, i životno i poslovno - izjavila je Mina.

Mina Joksimović progovorila je o poteškoćamam i nerazumevanju na koje je naišla tokom odrstanja i školovanja baš zato što je dete javne i popularne ličnosti.

Pročitajte Ćerka Željka Joksimovića svima jasno poručila - Napravila sam korak dalje

Ovakve neprijatnosti zadavali su joj kako vršnjaci, tako i profesori. Uprkos tome našla je način da prati svoj put i ono što život donosi pred nju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Svesna da je pritisak javnosti nemoguće izbeći, Mina se oduvek oslanjala na svoj rad i uspehe postizala zahvaljujući ličnom angažovanju i naporu.

Ćerka Željka Joksimovića komponuje, piše pesme i bavi se produkcijom, a uskoro planira da objavi svoj projekat.

 

 

- Predrasude su neizbežne, ali uvek sam verovala da rad govori sam za sebe. Sve što sam postigla rezultat je mog truda i rada, i na to sam jako ponosna. Privatni život za mene je upravo to, privatan. Prirodno nisam osoba koja voli da podeli takve stvari s javnošću. I tako će sigurno ostati - istakla je Mina.

Mina je mlada i vredna žena koja za dugoročni cilj ima konstantno usavršavanje u muzici, a za inspiraciju joj uvek posluži svakodnevni život, literatura i sudbine i vrednosti ljudi koji je okružuju.

Pročitajte Prvo haljina sa dubokim šlicem, onda kupaći - ćerka Željka Joksimovića nikad provokativnija

Mina Joksimović progovorila je i o radu sa ocem, naročito u studiju, ističući da od njega ima još puno toga nauči. Shodno tome šta je ova vredna žena do sada pokazala, ne sumnjamo da će biti baš tako kako kaže.

Komentari. (0)

Loading