Marija Kilibarda

Tek što je postala majka: Evo kako Marija Kilibarda izgleda posle porođaja

Autor:

17.10.2024 18:12

Foto: Dušan Milenković / ATA Images

Foto: Dušan Milenković / ATA Images

Marija Kilibarda nakon porođaja izgleda ovako



Marija Kilibarda pre 12 dana ostvarila se u najlepšoj životnoj ulozi – ulozi majke. Lepa voditeljka na svet je donela ćerkicu Senju koju su ona i suprug Branislav dugo čekali, a sada je došlo vreme za najlepše porodične trenutke.

Ipak, ma koliko umorna novopečena mama našla je malo vremena za sebe i druženje sa prijateljicom, pa smo imali prilike da vidimo kako Marija Kilibarda nakon porođaja izgleda.

Ivan Vučićević

 

Drugarice su se uslikale sa širokim osmesima na licu, a mnogi su se složili da voditeljka blista više nego ikada.

Marija Kilibarda nakon porođaja za sada bira komotnije stvari koje najbolje kamufliraju koji kilogram viška.

Pročitajte Prvi put nakon porođaja oglasila se Marija Kilibarda - Emotivne reči i simboli potvrđuju njhovu veliku ljubav

Za popodnevnu kafu sa drugaricom ona je nosila širok roze džemper i belu majicu, dok je izgled upotpunila sunčanim Ray Ban naočarima.

Podsetimo, Marija Kilibarda porodila se 5. oktobra, a tri dana kasnije njen izabranik iz porodilišta je izveo nju i ćerkicu. Mala Senja donela je radost u porodicu, a posebno je srećna baka Ljiljana Dragutinović.

Instagram

 

- Mama je dobro, beba je dobro, čula sam se sa Marijom. Sve je super! Bilo je suza radosnica, presrećni smo – izjavila je glumica tada.

Komentari. (0)

Loading