Vera i Miomir

Roditelji Jelene Đoković bili su bogati, a onda su bankrotirali, ko su Vera i Miomir Ristić?

Autor:

18.10.2024 20:05

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Roditelji Jelene Đoković retko se pojavljuju u javnosti, ovo sigurno niste znali o njima



Roditelji Jelene Đoković ne pojavljuju se često u javnosti, ali su joj oduvek bili najveća podrška.

Vera i Miomir Ristić su Jelenu i njenu sestru Mariju podizali sa puno ljubavi, o čemu je Novakova supruga u više navrata govorila.

Antonio Anhel / Ata images

 

- Verujem da žene mnoge osobine steknu gledajući svoje roditelje, ponajviše majke. Moja majka je mene i sestru rano rodila, podizala nas je i sve vreme radila.

Ništa joj nije bilo teško, lavovski se borila da nam omogući kvalitetan život i obrazovanje, u vrlo teškim uslovima - rekla je svojevremeno Jelena.

Pročitajte Novak bez ove žitarice ne izlazi na teren, a obožava je i Jelena - Namirnica zlata vredna ubrzava metabolizam i čisti toksine

Direktorka Fondacije „Novak Đoković” istakla je da je njen otac uvek bio podrška supruzi i da joj je uvek davao vetar u leđa.

- Najlepše od svega je što sam u ocu videla odobravanje i osnaživanje te mamine lavovske crte. Zbog takvih roditelja sestra i ja se trudimo da budemo samostalne, te ne čekamo da nam bilo šta padne u krilo, već se borimo za to. Savetovala bih i ostalim mladim ženama da se svim srcem bore za ono u šta veruju – rekla je Jelena jednom prilikom.

Roditelji Jelene Đoković bili su veoma imućni, a onda su bankrotirali, ali nikada nisu odustali i snalazili su se na razne načine.

Profimedia

 

- Moja porodica bila je dobrostojeća, pa smo bankrotirali, snalazili smo se, svašta smo proživeli. Na mišiće moje mame, uz ogromnu volju, želju i snagu da sestra i ja imamo ono što ona nije imala, obe smo otišle u inostranstvo da studiramo - ispričala je jednom prilikom Jelena.

Mike Stobe/Getty Images

 

 

Komentari. (0)

Loading