Bogdana Kuzmanović

Nakon nezapamćenog napada na društvenim mrežama, Bogdana Kuzmanović jasno poručila da žene mogu sve

Autor:

20.10.2024 17:01

Foto: Foto kolaž: Antonio Ahel ATA Images/Screenshot TikTok @loveboka1

Foto: Foto kolaž: Antonio Ahel ATA Images/Screenshot TikTok @loveboka1

Bogdana Kuzmanović se suprotstavila zlonamernim komentarima



Supruga bivšeg fudbalera Zdravka Kuzmanovića, Bogdana Kuzmanović se suprotstavila nimalo dobronamernim komentarima na društvenim mrežama.

U viralnom videu koji je podelila na TikToku, Bogdana je elegantno odgovorila kritičarima koji je napadaju zbog njenih modnih izbora i načina života, poručivši im da žene mogu biti i lepe, i pametne, i uspešne – sve u isto vreme.

Screenshot Instagram/@loveboka

 

Kao aktivna korisnica TikToka, Bogdana često deli trenutke iz svakodnevnog života, prikazujući svoju ljubav prema modi, ali i šaljive situacije. 

Međutim, pravi skandal se dogodio kada je Bogdana odlučila da napravi zabavan video inspirisan povratkom supermodela Adrijane Lime na reviju Victoria’s Secret.

 

@loveboka1 Replying to @Cini Mini447 kakav komentar takav i odgovor 😇 #Kuzmanovici #fyp ♬ original sound - Bogdana Kuzmanovic

 

Bogdana je u videu sa dozom humora obukla odeću za vežbanje inspirisana Limom, međutim, hejteri nisu časili časa. Jedan od komentara glasio je:

- Bolje bi bilo da pročitaš 100 knjiga, tamo ti više fali do Šekspira. 

Pročitajte Nekada žena fudbalera, danas... Kežmanova prva supruga izgleda bolje nego pre 20 godina, a evo čime se bavi (foto)

Umesto da prećuti, Bogdana je odlučila da odgovori i time stavi tačku na sve slične komentare.

- Zdravo, ja sam Bogdana Kuzmanović. Imam 36 godina, majka sam dvoje dece i diplomirala sam kriminologiju u Njujorku. Do 31. godine radila sam trinaest godina i da, volim modu, volim da izgledam lepo, brinem o svom zdravlju i to ne znači da nisam obrazovana. Jedna stvar ne isključuje drugu. Žene mogu sve!

Screenshot TikTok/@loveboka1

 

Bogdanin primer pokazuje da je vreme da se prestane sa omalovažavanjem žena fudbalera, koje su ujedno lepe, uspešne i obrazovane – jer "jedna stvar ne isključuje drugu."

Pročitajte Devojka Dušana Vlahovića ćerka je poznatog fudbalskog maga, nestvarno je lepa (foto)

Bogdana Kuzmanović se suprotstavila hejterima i na ovaj način ućutkala sve koji radije kritikuju nego što žele da doprinose.

Komentari. (0)

Loading