Marija Kilibarda

Kuma Marije Kilibarde popularnu voditeljku poznaje 41 godinu, a sada su se povezale na dublji način

Autor:

20.10.2024 09:30

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Kuma Marije Kilibarde slavi prijateljstvo dugo 41 godinu



Voditeljka Marija Kilibarda, koja je 5. oktobra na svet donela ćerkicu Senju, obradovala je svoje pratioce na Instagramu prvom fotografijom nakon porođaja. 

Javnost je s nestrpljenjem pratila svaki njen korak, a sada se na fotografiji koju je voditeljka podelila našla kuma Marije Kilibarde, Tijana Bejatović.

Screenshot Instagram/@kilimara

 

Povod za ovakvu objavu je proslava prijateljstva dugog više od četiri decenije. Zajedničku fotografiju sa kumom, Marija je opisala sledećim rečima:

- Kumala moja i ja ove godine obeležavamo nejubilarnu 41 godinu prijateljstva i za sve to vreme između nas se, tek pre neki dan, desio susret dve mame. Koliko li smo samo puta ovo sanjale @tijanabejatovic? 

Pročitajte Prvi put nakon porođaja oglasila se Marija Kilibarda, emotivne reči i simboli potvrđuju njhovu veliku ljubav

Ovaj emotivni opis podsetio je mnoge na snagu njihovog dugogodišnjeg prijateljstva, sada obogaćenog novim poglavljem – majčinstvom.

Kuma Marije Kilibarde i popularna voditeljka izašle su na piće i iskoristile priliku da ovekoveče ovaj poseban trenutak. Na slici, voditeljka sija od sreće, uživajući u novoj ulozi majke.

Boško Karanović

 

S obzirom na to da od porođaja nije prošlo ni mesec dana, fanovi nisu štedeli komplimente na račun Marijinog izgleda. Kuma Marije Kilibarde je istu fotografiju podelila pre par dana, a uz fotografiju napisala:

- Hej, zgodna mama - aludirajući na to koliko Marija izgleda fantastično i sveže nakon rođenja bebe.

Pročitajte Godinu dana je čekala ovaj dan... Iz doma Marije Kilibarde stižu najlepše vesti!

Prijateljstvo koje traje više od četiri decenije sada je dobilo novu dimenziju, a njih dve nastavljaju da uživaju u životnim trenucima, sada i kao majke.

Komentari. (0)

Loading