Brena i Boba

Brena je danas napunila 64 godine, verujete li da je Boba mlađi od nje ovoliko?

Autor:

20.10.2024 11:00

Foto: Antonio Ahel/Ata Images

Foto: Antonio Ahel/Ata Images

Razlika u godinama Brene i Bobe mnogima nije poznata



Jedna od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima Lepa Brena danas je napunila 64 godine.

Iako je teško u to poverovati, pevačica je starija od supruga, a mnogi ne znaju kolika je razlika u godinama između Brene i Bobe Živojinovića.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Razlika u godinama Brene i Bobe nije ih sprečila da neguju skladan brak već 33 godine.

Pevačica i nekadašnji teniser na večnu ljubav zakleli su se 7. decembra 1991. godine u tada najluksuznijem beogradskom hotelu „Interkontinental“. Venčanje je opisano kao venčanje decenije, i bilo je čak emitovano na televiziji.

Pročitajte Lepa Brena donela neočekivanu odluku, vreme je za novo poglavlje

Brena je svojevremeno ispričala kako se desilo poznanstvo između nje i Bobe.

- Ja sam putovala puno i meni su prilazili uvek značajni ljudi. Moram da ispričam jednu anegdotu. Te godine smo snimali film  Hajde da se volimo” drugi deo, pa smo snimali onu scenu sa Gidrom Bojanićem, gde snimamo pesmu „Udri, Mujo”.

Nikoga nije bilo tu osim „Slatkog greha”, kamermani, snimatelji, znači cela filmska ekipa. Kako pevam deo: „Udri, udri Mujo”, ja vidim kako neki lep, visok i zgodan markantan muškarac prolazi i tu se zadržava.

Kada smo završili, ja pitam Raku Đokića: „Ko je bio tu taj visok i lep dečko”, on mi kaže da je bez veze neko, da je došao na trening. Dobijamo novi raspored za tu filmsku ekipu, nas 250 se pomera i idemo da snimamo scene na Divčibarama.

Miša Obradović

 

Tek kad je bila premijera filma, onda mi je Raka priznao i rekao da je to bio Boba Živojinović. Rekao je da je morao da prebaci sve, jer da smo se upoznali tu, da je pitanje da li bismo završili film – ispričala je Lepa Brena u emisiji „Amidži šou”.

Brena i Boba kasnije su se upoznali zahvaljujući Bati Živojinoviću na premijeri filma.

Pročitajte Uragan je nosio sve pred sobom - Boba Živojinović na Floridi za vreme prirodne katastrofe

– Pokojni Bata Živojinović mi je rekao: „Znaš li ko je na promociji? Slobodan Boba Živojinović! Šta radiš ovde, idi tamo i pozdravi ga”. I ja sam kroz tu masu prošla i prišla mu rečenicom: „Šta si ti čekao do sada?”, zagrlila ga i poljubila. To nam je bio prvi susret.

Verujemo da je danas, na Brenin rođendan, prva čestitka stigla upravo od supruga koji je i sam svećice na torti oduvao 23. jula.

Nekadašnji sportista rođen je 1963. godine, što znači da je razlika u godinama Brene i Bobe tri godine.

Komentari. (0)

Loading