Seka Aleksić

Ne prestaje da intrigira: Seko, da li znaš gde je granica?

Autor:

25.10.2024 21:20

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Seka Aleksić šokira i ne haje za reakcije



Poznata pevačica, čije hitove uglas peva publika širom regiona, Seka Aleksić, šokira čim se pojavi. Sa jasnim ciljem da ustalasa javno mnjenje ili usled nesmotrenosti, uglavnom, reakcije ne izostaju.

Koliko je ponašanje i pojavljivanje ove pevačice intrigantno, svedoči interesovanje za svaki njen potez, od gostovanja u televizijskim emisijama do brojnih koncerata i nastupa.

M.A./ATAImages

 

No, ovog puta Seka Aleksić šokira time što je u videu koji je objavila sa nastupa u Beogradu prikazala svoj modni odabir.

Ništa manje ili više od onog što je publika već navikla od nje.

Pročitajte Iskrenost Seke Aleksić razljutila Veljka - Neću da sedim s tobom jer si baksuz

Iako video ima blizu 18.000 sviđanja, brojni su i oni kojima se ne sviđa ništa od prikazanog na istom snimku.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Podsećamo, Seka Aleksić je jedna od najuticajnih javnih ličnosti na ovim prostorima, sa više od dve decenije staža na muzičkoj sceni.

Oduvek su je pratile različite priče, ali je Seka ostala lojalna sebi i ličnim stavovima. Sve češće se trudi da to prenese i osnaži i kod svojih pratilaca na društvenim mrežama, čiji je aktivni korisnik.

Pročitajte Seka Aleksić zna tajnu uspešnog braka – Pustite voljenu osobu da ima slobodu i – još nešto

Očigledna podeljenost mišljenja koju je pevačica uspela da izazove pokazuje i to da, osim što Seka Aleksić šokira, ona i više nego uspešno budi snažne reakcije kod većine ljudi.

Komentari. (0)

Loading