Snežana Đurišić

Snežana Đurišić nije očekivala da čuje: To, baba!

Autor:

26.10.2024 18:30

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Unuka Snežane Đurišić oduševila voditelja



Legendarna pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Snežana Đurišić, nedavno je održala dva spektakularna solistička koncerta u Beogradu. 

Pored brojnih obožavalaca, podršku su joj pružile mnoge kolege i prijatelji iz sveta šou-biznisa, a među njima i: Zorica Brunclik i Kemiš, Dragan Kojić Keba, Miša Mijatović, Ana Bekuta itd. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Međutim, jedan od najzanimljivijih trenutaka na koncertu, a koji javnost do sada nije znala, otkrio je voditelj Siniša Medić, piše Grand Online.

Tokom koncerta iza voditelja neko je sve vreme glasno vikao:

 - To, baba! To, baba! - rekao je Medić.

Isprva, voditelj je pomislio ko to sad doziva babu. Međutim, kada se okrenuo video je da je u pitanju unuka Snežane Đurišić, koja je puna ponosa, bodrila svoju baku.

Pročitajte Drama na koncertu Snežane Đurišić - Svi su gledali samo u njega, evo šta je odlučio da uradi

U istoj emisiji Snežana je emotivno govorila o ljubavi i podršci koju dobija od svojih unuka, ističući koliko joj to znači. 

- Neizmerno sam ponosna na njih! Unuci su već veliki, 13 godina je najmlađa, 19 su najstariji. Tako da se nekako i očekuje, a Miloš mi je bio baš od pomoći. Sve što je trebalo da se odnese, donese, da se pronađe, on je bio tu - rekla je Snežana sa osmehom, otkrivši kako je Miloš bio angažovan oko organizacije celokupnog događaja. 

- Samo me pozovi, stižem odmah! - rekao je Miloš svojoj baki, spreman da pruži podršku u svakom trenutku.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako unuk Luka, koji živi u Americi, nije mogao prisustvovati koncertu zbog obaveza, verujemo da je unuka Snežane Đurišić dovoljno srčano bodrila svoju baku umesto Luke. Porodica je bila uz nju, što je Snežani posebno značilo. 

A pevačica im se posebno zahvalila toplim rečima:

- Hvala mojoj deci i unucima. To je najveće bogatstvo koje čovek može imati. Volela bih da dočekam i praunuče, to bi bio pravi blagoslov.

Pročitajte Snežana Đurišić nikad iskrenije o ljubavi sa doktorom - Nema potrebe da se osvežava

Snežana Đurišić uvek je govorila da su joj unuke Lana i Teodora, kao i unuci Miloš i Luka najveća sreća.Trinaestogodišnja Lana nasledila je dar za muziku od Snežane, a pohađa muzičku školu, igra folkor i uči etno pevanje.

Ovo gostovanje je samo jedno u nizu koja potvrđuju koliko je pevačici bitna podrška porodice, što predstavlja i njen najveći oslonac u životu.

Samim tim, unuka Snežane Đurišić je svojim simpatičnim povicima tokom koncerta učinila sve kako bi kraljici narodne muzike pokazala da je porodica uvek uz nju.

Komentari. (0)

Loading