Vera Vang

Vera Vang (75) u kupaćem pokazala telo bez grama celulita, kako je ovo moguće?

Autor:

01.06.2024 11:34

Foto: Photo by John Phillips/Getty Images via Guliver

Foto: Photo by John Phillips/Getty Images via Guliver

Izgled Vere Vang ne prestaje da se komentariše



Izgled Vere Vang neretko je tema svetskih medija, a kako i ne bi bio kada u 75. godini izgleda bolje od nekih dvadesetogodišnjakinja?

Tome u prilog govore i najnovije fotografije čuvene modne kreatorke koje su pre nekoliko dana osvanule na njenom Instagram nalogu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

 

Na njima zgodna Vera pozira pored bazena u belom jednodelnom kupaćem kostimu koji u prvi plan ističe njenu izvajanu figuru.

Dama koja ovog meseca proslavlja 75. rođendan objavila je niz slika kojima je poželela srećan početak letnjih dana, a komentari ne prestaju da se nižu.

Izgled Vere Vang je nestvaran

Svi se pitaju samo jedno kako je izgled Vere Vang u osmoj deceniji života tako savršen i koja je tajna njene mladolikosti?

U komentarima osim mnoštva emotikona srca i vatrica pronašli smo jedan veoma zanimljiv koji je glasio: „Sestro, ti stariš unazad!”

„Nemoguće je da imaš 70 godina”, „Kako je moguće da izgledaš ovako. Moram odmah odložiti komad pice”, „Večna elegancija, lepota, gracioznost i smirenost” samo su neke od pozitivnih kritika koje je modna kreatorka dobila.

Pročitajte Kletva venčanica Vere Vang - Da li je ova haljina vredna razvoda?

Kako je u jednom intervjuu koji je dala pre nekoliko godina za BBC otkrila, veruje da tajna njene mladolikosti leži u njenom poslu:

- Nikada nisam razmišljala o mladolikosti, verovatno zato što svakodnevno radim sa najlepšim ženama na svetu. I zbog toga ih više doživljavam kao svoje muze, možda je to način suočavanja sa starenjem koji je produktivan.

(Photo by Dominic Lipinski/Getty Images)

 

 

Komentari. (0)

Loading