Starenje

Žene kreću da stare kada primetite da rade ove dve stvari

Autor:

26.06.2024 17:00

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Starost niko nije uspeo da zaustavi



Starost, voleli je ili ne, niko nikada nije, niti će, uspeti da zaustavi. Estetska hirurgija donekle je čitav proces usporila i odložila, ali koža kad-tad postane ogledalo godina koje nosimo.

Shutterstock

 

Erik Marija Remark (1898 – 1970), poznati nemački pisac, bio je poznat po svom zanimljivom pogledu na ljubav, svet i proces starenja. Mnogi i danas citiraju neke njegove misli.

On je tvrdio da žena zapravo počinje da pokazuje znakove starenja kada počne da krije svoje nedostatke.

Mnoge žene pokušavaju da prikriju svoje prave godine kroz estetske tretmane i korekcije, ali to zapravo nije neophodno. Bitno je zadržati mladost u srcu i negovati sebe na način koji odražava našu unutrašnju snagu.

Pročitajte Kaja Žutić ima 51 godinu i visoka je 165 cm, ovaj kupaći joj savršeno stoji (foto)

Naše godine se najbolje primete kroz hodanje, govor, glas i ponašanje, zbog čega je važno voditi zdrav životni stil. Držite leđa uspravno, budite ponosni na sebe, izbegavajte stres i cigare.

Pokušaji skrivanja godina su beskorisni i mogu izgledati smešno.

Starost nije razlog da prestanemo da brinemo o sebi. Zapostavljanje nege tela je još jedan znak starenja.

Negujte svoje telo pomoću blagih krema, neutralne šminke i kvalitetne kozmetike. Budite ponosni na svoje godine i izbegavajte vulgarnosti u oblačenju.

Na kraju krajeva, godine su samo broj i ne treba previše da se opterećujemo njima, već se fokusirajte na ono što je zaista važno u životu, navodi svezazenu.net.

Photo by Antoni Shkraba from Pexels

 

 

Komentari. (0)

Loading