Dijeta

Kačamak dijeta skida kilograme, čisti creva i reguliše holesterol, traje 4 dana

Autor:

01.05.2023 18:15

Foto:

Foto:

Ukoliko vam je telo prepuno toksina i potrebno vam je brzinsko skidaje kilograma kačamak dijeta je pravo rešenje za vas



Iako je proleće tek stiglo, visoke temeperature već su tu. Mnogima je sada neophodno da brzo skinu nekoliko kilograma i to u kratkom roku.

Najbolje rezultate daju rešenja koja prijaju našem stomaku, a baš takav je kačamak i kačamak dijeta.

Pročitajte Pred 50. rođendan smršala 20kg - Izgled Nine Badrić oduševio, izbacila je samo jednu namirnicu (foto)

Photo by Thought Catalog on Unsplash

 

Kompleksni ugljeni hidrati u kombinaciji sa vlaknima iz palente dugo se vare, pa nas dugo drže sitim, a pritom stimulišu dobro varenje i sprečavaju zatvor, koji je česta posledica brzinskih dijeta, piše "Stil".

Sa druge strane, kačamak dijeta koja traje četiri dana obezbediće vaše telu i neophodne vitamine i minerale, očistiti creva i ubrzati metabolizam. Takođe, palenta će pomoći da se ublaži nivo holesterola u krvi.

1. dan

400 g palente, 1 krastavac, 1 paradajz, 1 jabuka, 2 litre vode.

2. dan

Duplirajte meni iz prvog dana.

3. dan

400 g palente, salata od 300 g zelene salate, 200 g svežeg kupusa, 2 šargarepe, malo limunovog soka i 1 kašičice maslinovog ulja, 2 litre vode, 3 šolje zelenog čaja bez šećera.

Pročitajte Operacija želuca je prevaziđena - Ovako je Tijana Dapčević smršala 45 kilograma, fotografije ne lažu

4. dan

Duplirajte meni iz trećeg dana.

Postupak kuvanja palente

Da bi vam kačamak pomogao u mršavljenju, morate da ga kuvate bez mleka, šećera ili putera.

Sastojci: 50 g palente, 200 ml vode, pola kašičice maslinovog ulja.

Priprema: Blago isperite živu palentu čistom vodom. 200 ml vode sipajte u šerpu i vrlo malo posolite. Ostavite da proključa pa dodajte palentu. Kuvajte na niskoj temperaturi 15-20 minuta. Kad se skuva, dodajte maslinovo ulje i promešajte.

Dok ste na kačamak dijeti, pijte puno vode i jedite male porcije kad osetite glad.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading