Recept
Nataša Pavlović hleb pravi sa pivom, praktičnije i ukusnije ne može
27.04.2024 08:43
Recept za brzi gurmanski hleb Nataše Pavlović je izvrstan
Recept za brzi gurmanski hleb koji je Nataša Pavlović objavila na svom Instagram nalogu je jedan od najgledanijih na njenom profilu.
A kako i ne bi bio kada je veoma lak za pripremu, a preukusan i hranljiv tako da vam pored njega gotovo više ništa ne treba za jelo.
Mekan, sa hrskavom koricom i punjen slaninicom, pa da li je potrebno još opisivati zašto ovaj hleb treba da se nađe na vašoj prazničnoj trpezi?
Praktična žena još jednom je oduševila brzim i jednostavnim jelom za pripremu, a recept za brzi gurmanski hleb pročitajte u nastavku:
Sastojci:
- 430 g brašna
- 1 prašak za pecivo
- 2 kašike šećera
- 1 kašičica soli
- 330 ml piva
- 2 kašike ulja
- 100 g rendanog kačkavalja
- 4 tanka režnja slanine, sitno seckana
- 1 struk mladog luka (zeleni deo)
Pročitajte Bolju tortu sa jagodama niste probali - Iz kuhinje Nataše Pavlović stiže proveren recept
Priprema:
Uključiti rernu na 190 stepeni da se greje.
U činiji izmešati brašno, prašak za pecivo, šećer, so, pa dodati pivo i ulje i zamesiti testo. Izrendati kačkavalj, iseckati slaninu i mladi luk, i dodati sve u testo. Izmešati da bude ravnomerno.
U duguljasti pleh staviti papir za pečenje, pa izručiti testo i poravnati. Peći sat vremena na 190 stepeni, sačekati da se prohladi i seći.
Komentari. (0)