Recept

Nataša Pavlović hleb pravi sa pivom, praktičnije i ukusnije ne može

Autor:

27.04.2024 08:43

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Recept za brzi gurmanski hleb Nataše Pavlović je izvrstan



Recept za brzi gurmanski hleb koji je Nataša Pavlović objavila na svom Instagram nalogu je jedan od najgledanijih na njenom profilu.

A kako i ne bi bio kada je veoma lak za pripremu, a preukusan i hranljiv tako da vam pored njega gotovo više ništa ne treba za jelo.

Mekan, sa hrskavom koricom i punjen slaninicom, pa da li je potrebno još opisivati zašto ovaj hleb treba da se nađe na vašoj prazničnoj trpezi?

Praktična žena još jednom je oduševila brzim i jednostavnim jelom za pripremu, a recept za brzi gurmanski hleb pročitajte u nastavku:

Sastojci:

- 430 g brašna

- 1 prašak za pecivo

- 2 kašike šećera

- 1 kašičica soli

- 330 ml piva

- 2 kašike ulja

- 100 g rendanog kačkavalja

- 4 tanka režnja slanine, sitno seckana

- 1 struk mladog luka (zeleni deo)

Pročitajte Bolju tortu sa jagodama niste probali - Iz kuhinje Nataše Pavlović stiže proveren recept

Priprema:

Uključiti rernu na 190 stepeni da se greje.

U činiji izmešati brašno, prašak za pecivo, šećer, so, pa dodati pivo i ulje i zamesiti testo. Izrendati kačkavalj, iseckati slaninu i mladi luk, i dodati sve u testo. Izmešati da bude ravnomerno.

U duguljasti pleh staviti papir za pečenje, pa izručiti testo i poravnati. Peći sat vremena na 190 stepeni, sačekati da se prohladi i seći.

Komentari. (0)

Loading