Gorica Popović
Za recept Gorice Popović ne treba rerna, jeftin i lagan obrok spreman za čas
12.07.2024 10:21

Foto: Luka Šarac
Recept Gorice Popović idealan je za vrele dane, nema uključivanja rerne
Gorica Popović verovatno važi za jednu od najboljih kuvarica među glumicama. Svoja kulinarska umeća s vremena na vreme podeli sa svojim pratiocima na Instagramu ili pak kada gostuje u nekoj kulinarskoj emisiji.
Ovog puta recept Gorice Popović koji nam je zapao za oko je jednostavan, brz i povoljan, tako da će prijati kućnom budžetu.

Jakov Simović/Gloria
Dramska umetnica je gostujući u emisiji „Mr Kitchen“ pokazala kako sprema paštetu od pileće džigerice, a mi smo zapisali čitav postupak.
Za recept Gorice Popović od sastojaka vam je potrebno:
Pročitajte Nije bilo suđeno, Gorica Popović ogolila dušu - Žalim što nisam postala majka
- 500 g pileće džigerice
- 100 g slanine
- kisela pavlaka
- 2 kuvana jajeta
- 1 dl konjaka
- kašika kapra

youtube printscreen
- sok jedog limuna
- kašika senfa
- so i biber
Priprema:
Propržite 100 g slanine, pa joj dodajte pileću džigericu. Sitno iseckajte krastavčiće i peršun. Peršun dodajte džigericu, kao i čašu konjaka.
Kada se prodinsta i prohladi, džigericu stavite u blender, dodajte kapar, krastavčiće, kuvana jaja, pavlaku, senf, limunov sok. Sve to izblendajte i uživajte u obroku.
Komentari. (0)