Dijeta

Uz ovu dijetu salo na stomaku nestaje očas posla

Autor:

16.05.2024 09:04

Foto: Photo by Christopher Campbell on Unsplash

Foto: Photo by Christopher Campbell on Unsplash

Salo na stomaku nestaće pomoću ove dijete



Koja je najbolja dijeta - verovatno je ovih dana najtraženiji pojam na Guglu. Kako je leto na pragu, gubitkom kilograma bave se kako žene, tako i muškarci, a ono što svima predstavlja najveći problem je salo na stomaku.

Stoga, imamo za vas najefikasniji način za skidanje sala na stomaku.

Photo by SHVETS production from Pexels

 

Ali, pre nego što počnete sa dijetom imajte na umu da ćete najbolje rezultate postići ukoliko program ishrane kombinujete sa vežbanjem - prvo uradite kardio, a zatim i vežbe za skidanje sala na stomaku.

Nakon određenih godina, za žene to budu tridesete, bude teže da se skine stomak i da se smrša. Metabolizam se usporava i oseća se razlika. Veliki broj žena u ovim godinama ima dosta obaveza, pa zato i zanemaruje dijete i vežbanje. Posao, porodica i deca - to je njihova svakodnevica.

Kako biste skinuli suvišne masti, važno je da iz ishrane izbacite gazirane napitke i hleb. U krajnjem slučaju sebi možete dozvoliti po krišku crnog hleba. Ali, svakako je najbolje da hleb isključite iz ishrane. S vremenom ćete se navići i neće vam nedostajati.

Nemojte koristiti veštačke zaslađivače, pošto će oni samo povećati vašu glad i ješćete više nego što vam je potrebno.

Pročitajte Dijeta za kojom je ceo svet poludeo - 8 kg manje za dve nedelje

Doručak treba da bude bogat proteinima i tako ćete više vremena izdržati do sledećeg obroka. Jedite češće mahunarke, jer one sadrže belančevine, vlakna i daju osećaj sitosti. Takođe je poželjno da konzumirate više kiselog mleka i kiselog kupusa. Oni su prirodni probiotici i takođe pomažu u smanjenju masti u telu.

Važno je da ne budete više od 4 sata gladni. Drugim rečima, jedite češće i manje. Tako ćete ubrzati metabolizam. Ako prođu 5 - 6 sati od poslednjeg obroka, metabolizam se usporava, a to vama nije cilj, piše bonapeti.rs.

Važno je i pravilo da nakon 18 h ne jedete, već da pijete samo vodu. Ako hoćete da skinete salo sa stomaka, važno je da znate da je dobro da pijete najmanje 2 l vode dnevno. Voda je korisna za ceo organizam i za rad svih organa. Nemojte je zanemarivati i potcenjivati njenu važnost.

Komentari. (0)

Loading