Zlatan Ibrahimović

Kuća Zlatana Ibrahimovića nekad je bila crkva, 10 miliona evra dao je za renoviranje (video)

Autor:

28.06.2024 20:00

Foto: Photo by Rudy Carezzevoli/Getty Images

Foto: Photo by Rudy Carezzevoli/Getty Images

Kuća Zlatana Ibrahimovića nalazi se u Stokholmu, pogledajte snimak



Jedan od najboljih fudbalera sveta, Zlatan Ibrahimović, zahvaljujući talentu i vrednom radu sebi i svojoj porodici obezbedio je luksuzan život.

Toliko luksuzan da je u mogućnosti da kupi nekadašnju crkvu za 10 miliona evra i pretvori je u vilu iz snova.

Alessandro Sabattini/Getty Images

 

Kuća Zlatana Ibrahimovića prostire se na 940 kvadratnih metara u ulici Storgatan u Stokholmu, a kako bi od nje napravio dom fudbaler je morao da unese dosta novina.

Fudbaler je napravio spuštajući plafon, menjajući fasadu, vrata, čak je postavio novi lift, preneli su svojevremeno strani mediji.

Pročitajte Kraj fudbalske karijere velikog Ibre - Emotivan susret Zlatana i Piksija, ovo će generacije prepričavati (video)

Osim toga, kuća Zlatana Ibrahimovića u prizemlju ima garažu koja je napravljena tako što su srušeni zidovi kako bi bilo mesta da okreće automobile.

Nekadašnja crkva za nekoliko miliona evra postala je raj porodice Ibrahimović, odnosno jedan od mnogobrojnih.

 

 

Inače, fudbalska legenda ima nekoliko vila na različitim lokacijama i teško je presuditi koja je najlepša. Jedna od impozantnijih svakako je kuća Zlatana Ibrahimovića u Kaliforniji u vrednosti od 1.5 miliona dolara.

U sklopu vile nalaze se teniski teren, bazen i ostale „igračke“ bogataša u kojima maksimalno uživa fudbaler sa suprugom Helenom i sinovima Maksimilijanom i Vinsentom.

Komentari. (0)

Loading