Milenko Pavlov

Milenko Pavlov pre 20 godina napustio je Beograd, kuća u prirodi nema adresu, ali ima smederevac savršen za svadbarski kupus (foto)

Autor:

19.07.2024 11:01

Foto: I.A. ATA Images

Foto: I.A. ATA Images

Kuća Milenka Pavlova nalazi se van Beograda, ovde je pronašao mir



Kuća Milenka Pavlova nalazi se u okolini Pančeva

Jedan od glumaca koji je obeležio seriju "Srećni ljudi", Milenko Pavlov, dugo nije govorio za medije. 

Dramski umetnik, koga osim po pomenutoj seriji, pamtimo po ulogama u serijama "Stižu dolari", "Bela lađa", ali i kultnim filmovima, otvorio je vrata svog doma za kamere emisije "Exkluziv" i pokazao svoju oazu mira.

youtube printscreen

 

Glumac je pre 20 godina napustio Beograd i mir našao u prirodi, a kuća Milenka Pavlova uređena je po meri svakog pravog domaćina.

- Ovde nema adrese, poštar ne može da me nađe - rekao je kroz osmeh glumac televizijskoj ekipi koju je dočekao na vratima kapije.

Milenko se pohvalio da gaji paradajz, kao i da je vešt u kuhinji. Najbolje priprema svadbarski kupus, a onda je sa gledaocima podelio kako sprema ovo tradicionalno jelo na smederevcu.

Pročitajte Bila je jedna od najslađih glumica - Da li biste danas prepoznali Đinu iz Srećnih ljudi? (foto)

- Ja napravim jedno 20, 30 kg kupusa, ali počnem da ga pripremam dan ranije. Da se krčka, pa onda odem na spavanje, pa ustanem rano, opet podložim "smederevac".

Kuća Milenka Pavlova je velika, dvorište prepuno biljaka koje zahtevaju posebnu pažnju, i savršeno je mesto za okupljanja sa prijateljima, pa iako se nalazi pored reke, glumac ne peca.

- Otkako sam se doselio pored reke, ja više ne pecam.

youtube printscreen

 

Posebna prostorija u domu služi za piće i pozorišne rekvizite. 

U prostranom dnevnom boravku koji je u zelenim i žutim tonovima preovlađuju umetničke slike. Glumac priznaje da u kući leti provodi najmanje vremena. Još pozorišnih rekvizita nalazi se na tavanu.

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

Milenko je pokazao kostim u kojem je igrao Tita u jednoj predstavi, kao i razne druge kostime i šešire.

Gostinska soba ima posebno kupatilo, ali tu se nalaze i brojne nagrade koje je dobio tokom dugogodišnje karijere.

- Tu su brojne nagrade, ali ja ne volim da se hvalim. Imao sam jednog profesora koji je rekao: "Je l' si dobio glavnu nagradu? E, to sutra zaboravi." I ja se tako ponašam ceo život.

Glumcu društvo pravi mačak, ali i prijatelje rado ugosti, a ovaj put je za brojne goste koje je dočekao pripremio bogatu trpezu.

Komentari. (0)

Loading