One&Only Portonovi

TRPEZA SVETSKE KLASE

Autor:

01.08.2024 08:07

Foto: Promo

Foto: Promo

LA VERANDA CRNOGORSKI STEAKHOUSE



Svi putevi vode u La Verandu, restoran u samom centru predivnog rizorta One&Only Portonovi. Otvoren je za sve koji žele da uživaju u spoju savršeno pripremljene hrane i predivnog ambijenta, bez obzira na to da li borave u hotelu ili samo žele doručak ili večeru.

Apsolutna zvezda La Verande je meso. Mekana jagnjetina u mleku, sočni teleći obrazi, jela ispod sača, najfiniji odresci mesa premijum kvaliteta samo su neki od specijaliteta koji će zagolicati vašu maštu. Ponos restorana je i nagrađivana vinska karta, pažljivo odabranih etiketa iz regiona i sveta.

La Veranda nudi gastronomski užitak kakav zaslužujete jer konačno ne morate da pravite izbor između mora i planina, između dobrih ukusa i muzike, pogleda na velelepni rizort ili na očaravajući ulaz u Bokokotorski zaliv. La Veranda Crnogorski Steakhouse je sve to.

Promo

 

TAPASAKE

Jedinstvena destinacija na Jadranskoj obali, Tapasake je duša i srce One&Only Portonovi rizorta, otvoren i za goste koji nisu smešteni u rizortu. U okviru ovog živopisnog i savremenog restorana nalazi se veličanstveni bazen dugačak 40 metara, koji je centralno mesto okupljanja hedonista koji uživaju u finim ukusima i vibrantnoj atmosferi. DJ setovi danju i muzički program uživo tokom večeri upotpunjuju atmosferu i doprinose osećaju neponovljivog odmora na moru.

Eklektičan meni nudi ukusnu panazijsku, tapas-style fusion kuhinju, uključujući sushi, ceviche, salate, svežu ribu i odreske pečene na prirodnoj vatri. Uživajte u ukusnim koktelima iz sake bara dok se opuštate u centru društvene scene Crne Gore.

Promo

 

Promo

 

SABIA

Oplemenite svoju dušu izvanrednim italijanskim ukusima u restoranu Sabia. Elegantan meni vešto spaja tradicionalne italijanske kulinarske recepte sa modernim kulinarskim trendovima, u prvi plan stavljajući sveže sastojke i lagane namirnice.

Sabia otelovljuje esenciju mediteranskih ukusa i italijanske gastronomije. Atmosfera romantičnih italijanskih uličica oseti se uz demonstracije pravljenja domaće paste i vrhunskih pizza u poluotvorenoj kuhinji. Kokteli i vinska lista ogledalo su italijanske elegancije i šarma, a kombinovani sa najlepšim zalaskom sunca u Bokokotorskom zalivu osvajaju sva čula.

Promo

 

Promo

 

Za više informacija i rezervacije:

+382 31 691 007

[email protected]

oneandonlyportonovi.com