Magija brojeva

Sreća, ljubav, uspeh i jedan magičan broj: Obratite pažnju, ovaj datum u septembru mnogima će promeniti život iz korena

Autor:

14.09.2024 17:00

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Srećni brojevi u septembru, jedan je posebno važan



Vremenske prilike promenile su se brže nego što smo mogli da očekujemo posle onih žestokih toplih talasa, ali septembar je i normalno je očekivati turbulencije. Jesen samo što nije, bar kalendarski.

Znamo da prelazni periodi često vrve od promena, ne samo u prirodi i meteorologiji, već i u našem životu. Nekad je to iz korena. Držaćemo se sada onih pozitivnih, koje dolaze sa određenim datumima, a srećni brojevi u septembru su 9 i 21.

Shutterstock

 

To se, uglavnom, odnosi na datume. Pošto je 9. septembar već prošao, držaćemo se onog koji dolazi, a stići će brže nego što možete i da zamislite.

Na nebu se ovih dana odvijaju astrološki tranziti, koji takođe utiču na nas dole. Novi počeci u ljubavi, poslu, školi, ostvarivanje planova i snova – ovo je baš taj period.

Pročitajte Kako uštedeti 5.000 evra za godinu dana? Da, moguće je, a sve što vam treba je ovaj jednostavan trik

A broj 21 donosi sreću i blagostanje, kažu numerolozi. Magičan je i ima uticaja na ceo univerzum.

Broj 2 se povezuje sa ravnotežom i diplomatskim veštinama, dok broj 1 označava novi početak, inteligenciju, ambicije, upornost, želju da se realizuju ciljevi.

Shutterstock

 

Kada se spoje, ali ne u zbiru, već kad stanu jedan pored drugog, dobija se moćna kombinacija. Srećni brojevi u septembru, mesecu promena, svode se baš na ta dva – 21.

Osobe rođene 21. septembra dobiće priliku da ostvare ono o čemu su dugo sanjale, u čemu će im najviše pomoći mudrost i intuicija koje krase znak Device.

Karijera, ljubavni odnosi, lični razvoj, sve to staje u ovaj magičan broj. Dakle, obratite pažnju na 21. septembar, čak i ako niste rođeni tog datuma.

Komentari. (0)

Loading