Saša Joksimović

Dedovina više nije pusta: Saša Joksimović oživeo porodičnu kuću kod Uba

Autor:

12.10.2024 13:20

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Željko i Saša Joksimović imaju porodičnu kuću u selu kod Uba



Iako su Željko i Saša Joksimović braća, njihov odnos često intrigira javnost zbog različitih životnih puteva i prioriteta. Dok obojica dele umetnički duh, razlika u njihovim karakterima je očigledna. 

Željko, poznati kantautor, najviše je posvećen svojoj supruzi Jovani, deci i poslovnim poduhvatima, zbog čega je zanemario porodično nasleđe, imanje i kuću u selu Brezovica kod Uba, u kojoj je rođen njihov otac.

Ata images/Boško Karanović

 

Dok Željko Joksimović ulaže u nekretnine i medijske projekte, njegov brat Saša ima drugačiji pristup životu. Željko i Saša Joksimović imaju različite prioritete, svaki u skladu s onim što je bliže prirodi njihovog bića. 

Tako je Saša mnogo povezaniji sa porodičnim korenima. On je, sa suprugom Nevenom, uredio dom na Vračaru, ali je posebno ponosan na očevu imovinu kod Uba, kojoj je uspeo da vrati stari sjaj.

Uz pomoć majke Vesne, Saša je zasadio voćnjak i oživeo imanje. 

Pročitajte Potvrđeno u kakvom su odnosu braća Joksimović - sve se saznalo na Nevenin rođendan (foto)

Fotografije koje je glumac podelio na društvenim mrežama otkrivaju pravi raj – zeleno prostranstvo i kućicu sa drvenom ogradom, idealno mesto za beg iz gradskog haosa.

Za razliku od Saše, Željko se, prema rečima komšija, ne zanima previše za imanje i kuću u kojoj je rođen njegov otac. 

Screenshot Instagram/@sasajoksimovic_official

 

Željko Joksimović živi u skladu sa drugačijim životnim vrednostima, a i posao kojim se bavi od njega iziskuje česta putovanja i odsustvovanje od kuće.

S druge strane, Saša je taj koji uživa u svoj jednostavnosti života, maksimalno okrenut prirodi i posvećen očuvanju uspomene na porodično stablo i korene loze čiji je potomak.

Pročitajte Tek što su utihnule glasine da se razvode, Saša i Nevena Joksimović oduševili divnim vestima - O ovome su sanjali

Željko i Saša Joksimović jesu braća, ali je svako od njih, u skladu sa unutrašnjim bićem, odabrao različite prioritete i filozofiju života. 

Komentari. (0)

Loading