¡HOLA! slavi 80. rođendan: Njujork osvetljen bojama omiljenog svetskog celebrity magazina

Autor:

24.10.2024 23:59

Foto: ¡Hola!

Foto: ¡Hola!

¡HOLA! proslavio 80. rođendan



¡HOLA!, prestižna međunarodna publikacija čiji je deo i HELLO! Magazin Srbija, vodeći izvor zabavnih i lifestyle sadržaja proslavio je 80. rođendan velikim događajem na jednoj od najpoznatijih svetskih znamenitosti – Empire State Buildingu u Njujorku.

- Neverovatno smo srećni i ponosni što imamo veliku čast da obasjamo ovu kultnu zgradu s prepoznatljivom crvenom bojom brenda ¡HOLA!, deleći s gradom Njujorkom odraz našeg jedinstvenog, elegantnog i pažljivog novinarskog stila koji je deo našeg nasljeđa već osamdeset godina - rekao je Eduardo Sanchez Perez, urednik i predsednik ¡HOLA!.

 
 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HELLO! magazin Croatia (@hellomagazinecroatia)

Tokom ceremonije, argentinska zvezda Maria Becerra udružila se s brendom ¡HOLA! kako bi „zapalili“ Empire State Building prepoznatljivom crvenom bojom. Ova boja simbolizira legendarni brend i bila je sastavni deo njegovih uspeha tokom godina.

¡Hola!

 

"Čast nam je da slavimo bogatstvo hispanske kulture u Sjedinjenim Državama i Latinskoj Americi. ¡HOLA! je predan doslednom nastojanju za izvrsnošću i pružanju vrhunskog sadržaja o zabavi i životnom stilu našim čitaocima.

Ovom posebnom prilikom imamo privilegiju pozdraviti izvanrednu gošću, međunarodno priznatu pevačicu koja postavlja duh sledeće generacije" rekao je je Nagidmy Márquez Acosta, direktor američke Hole.

¡Hola!

 

Na događaju ispunjenom prijateljima, novinarima i obožavateljima, pevačica Maria Becerra, poznata kao 'La Nena de Argentina' (Cura iz Argentine), je dala izjavu kojom je pokazala koliko joj je učestvovanje u događaju bila velika čast:

- Želim da se zahvalim ¡HOLA! porodici za ovu veliku čast, proslavu osamdeset godina postojanja ovde na Empire State Buildingu, najlegendarnijoj zgradi na svetu.

Zaista je čast zapaliti Empire State Building ovom prelepom bojom, crvenom, koja nam toliko znači na ovaj poseban dan. Takođe, želim ovaj poseban trenutak da posvetim Argentini i hispanoameričkoj zajednici. Ovo je i za vas.”

¡Hola!

 

 

Redakcija

Autor

Komentari. (0)

Loading