Jelena Gavrilović

Da li ste znali da je on bivši verenik Jelene Gavrilović, raskinuli su pred svadbu

Autor:

02.06.2024 09:57

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši verenik Jelene Gavrilović bio je on



Pre nekoliko dana saznali smo da Jelena Gavrilović priprema romantično venčanje na obali grčkog primorja koje je zakazano za septembar ove godine.

I dok svi pričaju o njenom „gospodinu pravom” Dariju, mi smo rešili da vas podsetimo na to ko je bivši verenik Jelene Gavrilović za kojeg su svi mislili da će je odvesti pred oltar.

Instagram

 

Neposredno pre glumičinog 32. rođendana, 2015. godine, odjeknula je vest da su ona i njen tadašnji partner Stevan Marić stavili tačku na višegodišnju ljubav.

Bivši verenik Jelene Gavrilović uspešni je montažer, veoma cenjen u glumačkom svetu. Glumica je prema njemu dugi niz godina gajila veliku ljubav, slepo mu je verovala, a čak je s njim planirala i venčanje.

Bivši verenik Jelene Gavrilović danas voli njenu koleginicu

Marić, koji je danas izabranik glumice Vanje Ejdus, Gavrilovićevoj je priredio romantičnu veridbu, ali dok smo svi mislili da se svadbeno veselje priprema, u njihovom raju pojavili su se ozbiljni problemi.

Koja je to stvar presudila da bivši verenik Jelene Gavrilović dobije taj status ne možemo za sigurnošću da znamo, jer glumica nikada o tome nije želela da priča. Nastavila je dalje, bez mnogo čeprkanja po prošlosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanja Ejdus (@vanja_ejdus)

- Nikada se nisam osvrtala za sobom. Neka tako bude i ovoga puta - rekla je svojevremeno Jelena na pitanje od bivšem izabraniku.

Podsetimo, krajem prethodne godine dramska umetnica se verila sa dugogodišnjim partnerom Dariom sa kojim priprema intimnu ceremoniju venčanja zakazanu ove jeseni.

Pročitajte Njemu je rekla da - Ko je misteriozni muškarac za kojeg se udaje Jelena Gavrilović

- Neće to biti ogromna svadba, vrlo intimna, nekih 30 odabranih zvanica, kumovi, porodica i najbliži prijatelji. Za Jelenu se šiju dve venčanice, jedna je domaćeg dizajnera, a druga poznatog stranog kreatora - navodi dobro obavešten izvor za Pink.rs i dodaje:

- Što se tiče muzike goste će zabavljati dve velike zvezde i to jedna domaća i jedna strana. Oni su već uveliko u pregovorima oko toga.

Prema pisanju pomenutog medija, svim gostima na venčanju Jelene Gavrilović biće plaćeni putni troškovi, a vila će biti dekorisana kao iz bajke.

Crkveno venčanje biće obavljeno u Srbiji po svim pravoslavnim običajima u jednom manastiru van Beograda.

Komentari. (0)

Loading