Sofija Milošević

Sofija Milošević održala lekciju, leopard kupaći se ovako nosi, gledajte i učite (foto)

Autor:

06.07.2024 20:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Kupaći kostim Sofije Milošević



Supruga Luke Jovića važi za jednu od najlepših i najzgodnijih manekenki. Njen životni stil je inspiracija mnogima damama, a izgled predmet svakodnevnog komentarisanja. 

Instagram

 

Na društvenoj mreži Instagram često objavljuje svoja modna izdanja, slike iz provoda, ali i sa luksuznih putovanja, a ovoga puta mnogima je za oko zapao kupaći kostim Sofije Milošević.

Pročitajte Neposredno pred izlazak Orlova na teren Sofija Milošević oduševila, kao prava žena fudbalera (foto)

Naime, jednodelni kupaći kostimi su klasičan izbor koji pruža udobnost i pokriva eventualni višak na bokovima, a jedan takav ponela je i slavna manekenka koja je pred leto kilažu dovela do savršenstva.

Kupaći kostim Sofije Milošević leopard printa i sa nešto dubljim V izrezom karakterističan je i po tome što u predelu struka ima detalj u vidu kaiša sa metalnim DG logom.

Instagram

 

Kupaći kostim Sofije Milošević na zvaničnom sajtu popularnog brenda košta 740 evra, a celokupan stajling zaokružile su tamne naočare za sunce

Instagram

 

Komplimenti na račun besprekornog izgleda ni ovoga puta nisu izostali, a kupaći kostim Sofije Milošević je, prema mišljenju modnih znalaca, najpopularniji model ove sezone. 

”Kako ti je dobar kupaći”, ”Pravi izbor kupaćeg”, ”Prelepa i prezgodna”, samo su neki od komplimenata.

Komentari. (0)

Loading