Otkriven plan ishrane Viktorije Bekam: Dizajnerka nikada ne jede ove dve namirnice
27.06.2020 12:40
Evo šta Viktorija Bekam jede u toku dana...
Kako Viktorija Bekam uspeva da održi savršeno blistavu kožu i vitku figuru? Ovo pitanje u vezi sa četrdesetpetogodišnjom Britankom intrigira javnost već godinama. Ipak, dilemama je došao kraj jer smo najzad otkrili kako dizajnerka uspeva da zadrži svoj besprekoran izgled. Tajna je u njenom režimu ishrane sastojanom od zdravih, izbalansiranih obroka koji nipošto ne sadrže mleko ili mlečne prerađevine.
Viktorija Bekam tokom izolacije provodi najveći deo svog vremena na imanju u Kostvoldu gde živi sa svojim mužem Dejvidom i svoje troje najmlađe dece Romeom, Kruzom i Harper. Ipak, modnu divu čak ni vreme provedeno u zatvorenom ne može naterati da odustane od svojih uobičajenih rituala. U jedan od njih naravno spada i njena svakodnevna ishrana.
View this post on Instagram
Doručak
Dizajnerka dan počinje tradicionalnim ispijanjem čaja ili kafe. Ipak, pre opuštanja uz ove tople napitke, Viktorija konzumira dve kašike jabukovog sirćeta na prazan stomak, a zatim pravi neuobičajenu limunadu. Bivša Spajsica navodno svež limun cedi u proključalu vodu, radi održavanja vitke linije.
Nakon svih ovih napitaka, sledi doručak. Žena Dejvida Bekama za najvažniji obrok u danu uglavnom bira hranu poput smutija ili ovsenih pahuljica. Njen najpoznatiji doručak ostali članovi porodice nazivaju "zeleni monstrum", a sadrži jabuke, kivi, limun, spanać, brokoli i čija semenke.
Danima kada ne pije smuti, Viktorija za doručak pravi ovsenu kašu sa organskim, nezaslađenim bademovim mlekom. Zdravo intergralno zrno toliko voli da ga jede i u obliku hleba.
View this post on Instagram
Ručak
Avokado je jedan od Viktorijinih omiljenih namirnica, a jednom prilikom je priznala da pojede i do nekoliko komada dnevno. Za ovu voćku dizajnerka čak tvrdi da joj pomaže u održavanju zdrave i čiste kože.
Sveža riba se takođe visoko kotira na Viktorijinoj listi omiljene hrane, a škampe u kombinaciji sa tekilom i lajmom Bekamova izdvaja kao apsolutni favorit.
Večera
Za večeru se bivša Spajsica neretko počasti lososom i morskim plodovima, a ovaj posni obrok upotpuni sa salatom od povrća, kao što su krastavac, grašak, avokado i brokoli.
Viktorija ne dozvoljava sebi da se opusti čak ni kada je desert u pitanju. Svoj prošli rođendan proslavila je uz tortu napravljenu samo od voća - lubenice, borovnica i jagoda. Ukoliko između obroka ipak oseti glad, slavna dizajnerka sebi priušti uživanje u koštunjavom voću, što daje i svojoj deci za užinu.
View this post on Instagram