Orlando Blum promenio imidž

Autor:

21.09.2016 16:53

Foto:

Foto:



Ko kaže da su velike promene imidža namenjene samo slabijem polu? Kako je leto već iza nas, još jedan holivudski zavodnik je rešio da drastično promeni svoj izgled i dočeka jesen osvežen. Fotografija koju je 39-godišnji glumac objavio na svom Instagram profilu potpuno je zbunila njegove obožavaoce.

A photo posted by orlandobloom (@orlandobloom) on Sep 16, 2016 at 7:47am PDT


Naime, on je svoju smeđu kosu koja mu je bila zaštitni znak ofarbao u platinasto plavu boju. Osim što je promovisao novu frizuru britanski srcelomac je još jednom dokazao da ima neodoljiv smisao za humor. On je provozao ružičasti skuter obučen u elegantno teget odelo.

-Povratak u plavo. Vožnja na set - napisao je i nagovestio da je nova uloga povod za ovu dramatičnu promenu.

Uskoro je srušio sve dileme kada je objavio kratki video zapis na kom trenira sa kaskaderom. Mišićav, bez majice glumac je razgalio maštu obožavateljkama.

A video posted by orlandobloom (@orlandobloom) on Sep 18, 2016 at 6:04am PDT

Ovo nije prvi put da se Orlando zbog uloge ofarbao u plavo. Ceo svet  je obožavao kako je dočarao lik Legolasa u trilogiji "Gospodar prstenova".


Fanove "Pirata sa Kariba" sačekalo je prijatno iznenađenje. Naime, Orlando je odustao od ideje da samo njegovi prijatelji mogu da vide fotografije pa ih je podelio sa svim obožavaocima.

Oni su bili radoznali da li će na fotografijama pronaći Keti Peri sa kojom je glumac u emotivnoj vezi, ali ostali su uskraćeni za to zadovoljstvo.

Komentari. (0)

Loading