Jelena Karleuša

Jelena Karleuša zvanično: Razvodim se

Autor:

20.06.2024 09:45

Foto: F.S./ATAImages

Foto: F.S./ATAImages

Razvod Jelene i Duška se dešava



Sinoć je u Beogradu održan izbor za Mis Srbije gde je predsednica žirija bila Jelena Karleuša

Pevačica se pojavila lepša nego ikada u beloj haljini u stilu Merilin Monro i tom prilikom govorila za medije, kako o poslovnom, tako i o privatnom životu.

F.S./ATAImages

 

Ono što sve najviše zanima je potencijalni razvod Jelene i Duška, a kada je novinarka pitala u kakvim je odnosima sada sa suprugom, pevačica je kratko odgovorila.

- Situacija je takva da smo trenutno u fazi sporazumnog razvoda - izjavila je Karleuša za Kurir.

Inače, o razvodu Jelene i Duška dugo se pisalo, a priča je dobila nove dimenzije nakon što ga je nedavno prijavila za nasilje u porodici.

Kako mediji prenose, Duško je u trenutku dolaska u porodičnu vilu na Dedinju imao 0,8 promila alkohola u krvi, a po ulasku u dom nasrnuo je na Jeleninog prijatelja.

Pročitajte Posle ovog nastupa Jelena Karleuša izgubila je bebu (video)

Karleuša je pokušala da ih razdvoji, međutim, Duško je tom prilikom počupao Jelenu za kosu i udario je nekoliko puta po glavi i telu.

Nakon toga, pevačica je istakla da joj je žao što je sve to dospelo u medije, pa se oglasila na svom Instagram nalogu.

"U cilju smirivanja medijskih napisa i nepotrebnog dizanja prašine vezano za moje bračne prilike, zamoliću sve da imaju razumevanja za privatnost moje porodice i težak period u kom se nalazimo.

Neću davati izjave na ovu temu i žao mi je što je javnost o ovim stvarima obaveštena mimo moje volje.
Idemo dalje, biće bolje. Mora. Hvala svima", poručila je hrabra Jelena putem svog profila na Instagramu - zaključila je pevačica nedavno.

 

Komentari. (0)

Loading