Goran Šušljik

Goran Šušljik i njegova supruga usvojili dvojicu sinova: Strašna je trema kada idete da upoznate vaše dete

Autor:

21.06.2024 16:24

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Sinovi Gorana Šušljika njegov su najveći ponos



Goran Šušljik i Irina Dečermić godinama su bili u skladnom odnosu kada su poželeli da se ostvare kao roditelji.

Nedugo nakon što su to poželeli sinovi Gorana Šušljika i njegove supruge stigli su u njihov dom. Prvo Đorđe, zatim tri godine kasnije i mlađi naslednik Dušan.

Antonio Anhel / Ata images

 

Đorđe i Dušan danas su odrasli momci koji su najveći ponos roditelja, ali ono što retko ko zna jeste da su sinovi Gorana Šušljika usvojeni kao bebe.

Glumac i kompozitorka su o svom iskustvu sa usvajanjem uvek otvoreno pričali, te su otkrili tajne svoje skladne porodice.

- Nismo mi puno razgovarali o usvajanju. Nekako smo intuitivno krenuli u tu priču. Meni je bilo izuzetno važno da postanem majka. Goran me je podržao.

- Za dva i po meseca prođete kurs sa psihologom u Centru za socijalni rad, tokom kojeg se suočavate sa pitanjima koja možda ne biste sebi postavili.

Jedno je želja, drugo realnost i život sa detetom - ispričala je Irina tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji.

Pročitajte Bila je udata za svetsku zvezdu, odbila Holivud - Ova neverovatna žena je supruga Gorana Šušljika (foto)

- Što se tiče Đorđa, on je bio u jednoj hraniteljskoj porodici, mi smo došli prvi put da ga vidimo. Sećaš se kad smo parkirali kola nedaleko od te kuće.

Videli smo jednu ženu, hraniteljku," i njega koji je tako nekako odjednom iz tog naručja, bio je mali, godinu dana, odjednom se ispravio i otvorio te svoje velike lepe oči na nekih stotinak metara od nas i izgledalo je kao da nas čeka.

Mislim, on nije ništa od toga mogao da čuje niti da razume, ali eto to osećanje da je on spreman za nas je možda naše učitavanje, ali prosto je to naša priča - ispričao je glumac Goran Šušljik za "Insajder". Zatim je njegova supruga pijanistkinja dodala:

Luka Šarac

 

- U isto vreme veliko uzbuđenje, a i strašna trema, jer vi idete da upoznate svoje dete. Srce mi je lupalo. To su najuzbudljiviji trenuci mog života.

Nekoliko godina kasnije u njihov dom stigao je i mlađi sin Dušan, pa su sinovi Gorana Šušljika tada postali dvojac koji očarava svakog.

- To je već bilo lakše. Tri godine kasnije se rodio Dušan. Kad smo išli da vidimo Dušana, već smo bili utrenirani, znali smo da je to to - ispričala je Irina.

Sinovi Gorana Šušljika su divni momci

Ponosna majka dečaka vrlo je posvećena roditeljskoj ulozi, a otkrila je da njihov mlađi sin ima posebnu sklonost ka muzici.

- Dušan ima jednu veoma specifičnu sklonost ka muzici. Ima oštećen sluh i nosi aparate, ali muzika mu mnogo znači. Ume da proceni dobru muziku, voli da to podeli sa nama.

Ima afinitet prema muzici, prema vizuelnom, da pravi svoje instalacije. Čini mi se da oseća neku bliskost kada je umetnost u pitanju. Za Đorđa on krije šta su njegova interesovanja.

Bio je veliki sportista do pre par meseci. Sad je odustao od te ideje, hvala Bogu. Sportski život je zaista strašno težak, zahtevan i surov.

Rođen je sa šest i po meseci. Kao posledica svega oštećen mu je sluh. Sad uz pomoć aparata čuje i može da priča. Njega niko ne interesuje, dovoljni smo mu mi - završila je Šušljikova supruga.

Komentari. (0)

Loading