Željko Vasić

Željko Vasić: Koliko je teško odsanjati život, u kome se ljubav izmučena guši

Autor:

28.06.2024 12:05

Foto: M.A./ATA Images

Foto: M.A./ATA Images

Željko Vasić emocije ne krije



Željko Vasić (44) na muzičkom nebu uspešno gradi svoju karijeru decenijama i odoleva žutoj štampi i tračevima. 

Istovremeno je sjajan otac sinu Andriji i ćerki Lenki, a supruzi Ivani najveća podrška i oslonac u životu. 

Zorana Mandic/ATAImages

 

Željko je Ivanu upoznao još pre nego što je bio punoletan, a njihova romantična priča počela je ni manje ni više nego u autobusu.

- Sa nepunih 18 godina sam pronašao ženu svog života... Upoznali smo se u autobusu za Beograd, ona je išla na fakultet, a ja u srednju školu.

Ona je isto iz Zaječara, ali nismo se poznavali. U autobusu je sedela preko puta mene i zajedno sa nama je putovala ekipa iz Zaječara koja studira, a nekako smo oboje pripadali toj ekipi.

Pročitajte Da li ste znali da je ova uspešna i moćna dama supruga Željka Vasića?

Na pauzi sam je pitao da li hoće da popijemo kafu i ona se nasmejala i izašla iz autobusa i nije mi odgovorila. Potom smo se našli za istim stolom i tada joj nisam uzeo broj telefona, pa sam imao sreću da je vidim još jednom isto u autobusu.

Ni tada joj nisam uzeo broj telefona, nego tek treći put kad sam je video ispred fakulteta. Bio sam zbunjen i stidljiv dečko - ispričao je Vasić u emisiji "Iz profila”.

ATA Images

 

Supruga Željka Vasića je inače direktor jedne izdavačke kuće i vrlo je uspešna u svom poslu. Uprkos svim obavezama poslednjih meseci Ivana je uspevala da sve porodične obaveze ponese na svojim leđima kako bi Željko uspeo da privede kraju svoje nove pesme.

Album je konačno ugledao svetlost dana, a jedna od numera posebno je privukla pažnju, naročito lepšeg pola. Nosi naziv "Poljubi me jednom". 

Poslušajte prelep tekst i još romantičniju melodiju:

Komentari. (0)

Loading