Leona Paraminski

Tri godine posle rođenja ćerke Leona Paraminski na novom početku: Pogrešila sam, mislila sam da će biti drugačije

Autor:

01.07.2024 15:10

Foto: Instagram printscreen

Foto: Instagram printscreen

Leona Paraminski pre oko deset godina otišla je daleko od rodnog grada i zemlje u kojoj je odrasla



Vest da je 2021. godine hrvatska glumica Leona Paraminski rodila ćerkicu, i to u istoj bolnici gde se porodila i Megan Markl, bila je jedna od najlepših nedeljama.

Glumica koja je stekla najveću popularnost u serijama "Budva na pjenu od mora” i "Senke na Balkanu” pre devet godina porodično gnezdo svila je u Americi, tačnije Kaliforniji.

screenshottv

 

Ipak, prošle godine zajedno sa suprugom Tinom Komljenovićem i neodoljivom ćerkicom Liv vratila se u Hrvatsku

Odluka da napusti Ameriku mnoge je iznenadila, ali je njeno srce jednostavno prelomilo. 

Gostujući u hrvatskoj emisiji "Kod nas doma" prvi put priznala je da li je pogrešila što se ikada i odselila iz svoje domovine. 

Pročitajte Neočekivano Leona Paraminski napušta Ameriku, vraća se kući

- Trebalo bi da se svi u nekom periodu odselimo iz svoje zemlje, i to u svet koji zamišljamo da je drugačiji, koji idealizujemo da bismo shvatili kakvo bogatsvo imamo tu gde smo bili.

Ja sam to shvatila i sada to mnogo više cenim - iskreno je rekla Leona Paraminski, a onda je objasnila i zbog čega je to tako. 

- Dok sam bila mala, bila sam nekako tužna što sam tu gde jesam. Mislila sam da je van sve mnogo bolje i da je trava zelenija. Na neki način i u nekim stvarima jeste.

Ali onda sam shvatila koliko je ovde lepo i koliko imamo bogatstvo, koliko je ovo lepa zemlja i koliko su divni ljudi i koliko nije idealno, ali je nekako tvoje - priznala je Leona, svesna da sada posmatra svoju ćerkicu kako odrasta u zemlji u kojoj je i sama rođena. 

Printscreen instagram emisija "Kod nas doma"

 

 

Komentari. (0)

Loading