Darko Tomović

Posle 13 godina supruga Darka Tomovića priznala: Poskočila sam sa stolice kada sam je videla

Autor:

14.07.2024 21:17

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Supruga Darka Tomovića je ova zgodna plavuša



Glumac Darko Tomović, koga smo donedavno gledali u seriji „Igra sudbine“, uprkos bogatoj televizijskoj i pozorišnoj karijeri, za mnoge će ostati „Crnogorac iz serije 'Bolji život'“.

Osim enormne popularnosti, glumcu je ovaj posao doneo i najveću ljubav, a malo ko zna da je 15 godina mlađa supruga Darka Tomovića, Nina, takođe studirala glumu u klasi profesora Vladimira Jeftovića.

Luka Šarac

 

Darko i Nina upoznali su se 2007. godine, kada su radili na jednom zajedničkom projektu, a četiri godine kasnije izašli na prvi sastanak.  

Pročitajte Kao grom iz vedra neba, Darko Tomović napustio Igru sudbine, ovo je razlog

- Želeći da ostavim utisak, potrudila sam se da se informišem o ‘subjektu’. Kao svako žensko, presvukla sam se sto puta, na kraju sam obukla belu haljinu i pomislila da je to - to ako i on dođe u belom.

Naravno, imao je belu košulju, ali pravi šok tog 12. jula 2011. priredio mi je kad je u kafeu na Gardošu ustao da pozdravi drugaricu s klase Branku Pujić, koja je mojoj grupi na fakultetu bila asistentkinja na katedri za balet.

Bila je to fora, sad zvana ‘Branka momenat’, ali onda nije bilo nimalo smešno, bukvalno sam poskočila sa stolice kad sam je ugledala.

Sve vreme sam se pitala šta ću ako me sa Darkom u ponoć vide Branka ili Dragan Petrović Pele, naš asistent, a Darkov klasić i blizak prijatelj - izjavila je svojevremeno supruga Darka Tomovića.

Instagram

 

Emotivni partneri su 15. januara 2012. razmenili bračne zavete, a kao plod njihove ljubavi rodila se Lena.  Nesuglasice rešavaju na najjednostavniji način, tako što onaj ko nije u pravu jednostavno popusti. 

Pročitajte Bjela se prisetio mladosti - Kakva je to ekipa bila

- Suprug mi nikada nije uputio ružnu reč, čak ni u raspravama. Poštuje me i nasamo i u društvu, a to se ne uči i ne kupuje, već je rezultat spoja socijalne i emocionalne inteligencije.

Suština našeg odnosa je potpuni spokoj, što, naravno, nije garant da ćemo slaviti 50. godišnjicu braka. Ali mi i ne razmišljamo o budućnosti, živimo danas - ispričala je Nina jednom prilikom medije.

Iako je diplomirala glumu, supruga Darka Tomovića ne bavi se poslom za koji se školovala, već se opredelila za kognitivno-bihevioralni koučing.

Komentari. (0)

Loading