Nikolina Pišek

Nikolina Pišek očajna, ćerkin zahtev joj slomio srce: Gde sam pogrešila?!

Autor:

17.07.2024 19:53

Foto: Petar Đorđević

Foto: Petar Đorđević

Objava Nikoline Pišek podelila je mišljenje javnosti, razlog je ovo



Iako trenutke iz privatnog života rado deli sa armijom fanova, najnovija objava Nikoline Pišek pokrenula je ozbiljnu diskusiju na društvenim mrežama. 

Jadran Lazić

 

Atraktivna voditeljka, kao što je već poznato, obožava životinje. Živi sa nekoliko pasa, a pomeranka Skarlet je, sudeći po najnovijem snimku, njena mezimica. 

Pročitajte Istina je da me varao - Nikolina Pišek otkrila pravu istinu o braku sa Vidojem, njene reči bole

Na pomenutom video-zapisu vidi se kako Skarlet bezbrižno drema na njenom ramenu, a onda odjednom pokazuje zube. Ovaj događaj Nikolina je uporedila sa situacijama koje je imala sa ćerkama. 

- Da li ima još neko pomeranca koji mrzi poljupce? Skarlet, moja pseća beba koju sam dojila na dudu svaka dva sata, sada mrzi moje majčinske ispade.

Kao i moja rođena ćerka koja se stidi poljubaca u javnosti. Kao i starija, koja je tražila da je puštam iz automobila malo dalje od škole da se ne vidi da je dovozi mama. Gde sam pogrešila?

Obavezno pogledati do kraja snimak s uključenim zvukom - požalila se ona. 

 

 

Objava Nikoline Pišek pokrenula je lavinu komentara. Dok jedni smatraju da su zahtevi njenih naslednica normalni u tinejdžerskom uzrastu, drugi ističu da ne treba decu da upoređuje sa kućnim ljubimcem. 

Komentari. (0)

Loading