Nikola Jokić

Dejan Milojević bi bio ponosan: Nikola Jokić ovako čuva uspomenu na trenera

Autor:

15.08.2024 15:02

Foto: Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Foto: Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Sin Dejana Milojevića u centru pažnje bio je ove večeri



Iznenadna smrt Dejana Milojevića u četrdeset sedmoj godini ne tako davno uzdrmala je svet sporta. Košarkaški trener preminuo je od posledica infarkta i za sobom ostavio neutešnu suprugu, ćerku i sina.

Sin Dejana Milojevića Nikola od tate je nasledio gen za sport i takođe se bavi košarkom, a nije propustio ni spektakularnu proslavu "olimpijaca", o kojoj se i dalje piše. 

Instagram

 

Naime, Nikola je zajedno sa reprezentativcima uživao u slavlju kada je uslikan rame uz rame sa najboljim košarkašem na planeti, Nikolom Jokićem.

Posle tragične smrti svog nekadašnjeg trenera Jokić se nije isticao izjavama u medijima, ali je gestovima pokazivao koliko mu je ovaj gubitak teško pao. 

Pročitajte Orio se Beograd - Na žurki olimpijaca Jokić najveseliji, Ceca nije došla, a Bogdan u zagrljaju sa ovom pevačicom

Jokićevo osvajanje medalje za reprezentaciju Srbije bilo je sasvim sigurno Milojevićev san, a veliki uspeh proslavio je sa njegovim naslednikom.

Sin Dejana Milojevića bio je Jokićev specijalni gost, što još jednom potvrđuje njegovu privrženost i poštovanje koje gaji prema nekadašnjem treneru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sportal.rs (@sportalrs)

 

Podsetimo, košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Nemačku sa konačnim rezultatom 93 : 83 koja je "orlovima" donela bronzanu medalju.

Nakon dočeka "olimpijaca" na balkonu ispred Starog dvora sportisti su nastavili slavlje u jednom prestoničkom restoranu, gde su ga uveličale velike muzičke zvezde.

 

Komentari. (0)

Loading