Jelena Karleuša

Posle svega mu samo jedno zamera: Jelena Karleuša iskreno o braku sa Duškom (video)

Autor:

19.08.2024 13:45

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Reči Jelene Karleuše će Duško pamtiti do kraja života



Jelena Karleuša i Duško Tošić su 28. juna 2008. godine svoju ljubav krunisali brakom. Ona je tada bila u drugom stanju, a nakon ćerke Atine na svet je došla i devojčica Nika

Bračni partneri zajedno su prošli sito i rešeto, ali je lepih trenutaka bilo više. Da su nesuglasice koje su se poslednjih meseci dešavale narušile njihov odnos, svedoče reči Jelene Karleuše. 

Dejan Milićević

 

Gostujući u Informer podkastu pop diva otkrila je da je sporazumni razvod u toku, ali i šta najviše zamera svom još uvek zakonitom suprugu. 

Pročitajte Pre tačno 14 godina ta noć promenila je sve u Jeleninom životu, Duško je stajao pored nje, Karleuša nije verovala svojim očima

- Dušku stvarno više ništa ne zameram. Žao mi je što nije mogao da prati ženu kao što sam ja, što nije bio dovoljno jak mentalno i emotivno.

Ja sam, ipak, žena za koju je potrebno imati veliku petlju, veliko srce i visoki nivo inteligencije da bih se ja za početak razumela, volela na pravi način jer ja sam uvek bila vanzemaljac. 

Ako to neko ne zna da shvati na pravi način, on pada pod uticaj, a da ja živim sa nekim kome stalno treba da objašnjavam da mišljenje javnosti ne treba da bude ono što moj partner misli o meni. 

Ako to treba ja da objasnim, onda je to veliki problem - bile su iskrene reči Jelene Karleuše. 

O novom partneru nije želela mnogo da otkriva, ali on, kako sama ističe, postoji. 

- Mogu da kažem da postoji, ali sve u svoje vreme. 

Duško i ja dugo nismo u tim muž-žena odnosima, odnosno više od pet godina i bilo bi nerealno da se meni niko ne udvara, da se meni niko ne dopada i da me neko nije zagrlio i poljubio.

Ne kažem da sam zaljubljena, ali zadovoljna jesam. Nisam neko ko blista zbog nekog drugog, ja blistam uglavnom kada sam zadovoljna sama sobom - zaključila je.

Komentari. (0)

Loading