Anđelka Stević Žugić

Godinu dana nakon rođenja ćerkice, Anđelka ima najlepši razlog za slavlje: Ponosna majko

Autor:

27.08.2024 09:30

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Sin Anđelke Prpić učinio ju je ponosnom, ovo je razlog



U domu Anđelke Stević Žugić poslednje dve godine neprekidno ima razloga za slavlje. Nakon što je na svet donela ćerkicu, sin Jakša učinio ju je najponosnijom na svetu.

Poznato je da je glumičin naslednik krenuo majčinim stopama, a sada je sin Anđelke Prpić postigao veliki uspeh na tom polju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Naime, dečak je dobio nagradu za najboljeg mladog glumca na Festivalu u Vrnjačkoj Banji, a lepe vesti podelila je Anđelkina prijateljica Marija Kilibarda.

„Ponosna majko, rasteš li kao kvasac? Bravo, Jakša Prpić!”, stajalo je u opisu objave lepe voditeljke.

Pročitajte Majčino srce ludo je od sreće - Anđelka Prpić ima veliki razlog za slavlje, emotivna poruka sve otkrila (foto)

Podsetimo, sin Anđelke Prpić već se oprobao u glumačkim vodama, u filmovima „Toma” i „Bauk”, gde je dobio glavnu ulogu, a igrao je rame uz rame s Vojinom Ćetkovićem, Milošem Bikovićem, Kalinom Kovačević.

Pored toga, Jakša je nekoliko godina bio i TV lice, a vodio je emisiju „Poslovi”. Iako voli da bude pred kamerama, Anđelkin naslednik je izuzetno zainteresovan za umetnost.

Instagram

 

Anđelkin naslednik pohađa časove klavira i slikanja, a sinovljevim talentima ponosna mama ume često da se pohvali na društvenim mrežama. 

 

Komentari. (0)

Loading