Anastasija i Nemanja

I na terenu Anastasija svim srcem uz supruga: Emotivna poruka iznenadila i Gudelja

Autor:

25.09.2024 19:55

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Koliko mu zavide, a svi mu se dive jer lepo li je biti muž Anastasije Ražnatović



Ljubavna priča Anastasije i Nemanje Gudelj privlači pažnju od prvog dana njihove veze. Nakon što su ušli u brak, postali su jedan od najpraćenijih parova na domaćoj sceni.

Kao muž Anastasije Ražnatović, koju i danas mnogi prepoznaju po devojačkom prezimenu, reklo bi se da Nemanji ne fali ni gram pažnje.

mirko tabašević

 

Pored toga što se brine o skladu u njihovom odnosu, Anastasija krupnim koracima gradi svoju muzičku karijeru.

Nedavno je podelila informaciju, da ima u planu da izbaci novu pesmu, za koju se veruje da će dostići uspeh prethodnih hitova.

Screenshot Instagram/@raznatovicanastasija

 

Iako je mnogo pažnje usmereno na porodične i poslovne obaveze, Anastasija se najviše fokusira na izgradnju kvalitetnog braka sa Nemanjom i planove o proširenju porodice.

Pročitajte: Posle dve godine čekanja Anastasija uzbuđeno - potvrdiću nešto što se već neko vreme sluti

Da je njena pažnja usmerena ka suprugu govori i to što ni u jednom trenutku ne prestaje da navija za njega, na terenu ali i izvan njega.

Screenshot Instagram/@raznatovicanastasija

 

Redovno prati Nemanju na utakmicama, kao njegov najvatreniji navijač, a često putem društvenih mreža deli emotivne poruke i snimke sa terena.

Tako je, nakon uspešno odigrane utakmice, objavila video na Instagramu uz poruku: "Bravo, ljubavi," i na španskom dodala: "Vamos, Sevilla!"

Pročitajte: Nakon što je Gudelj potvrdio kraj, oglasila se i Anastasija, tužne vesti iz Sevilje

Njihova priča nastavlja da inspiriše mnoge, dok Anastasija uspešno balansira između porodičnog i profesionalnog života, dokazujući da ljubav i karijera mogu ići ruku pod ruku. Sa takvom ženom pored sebe, lepo je biti muž Anastasije Ražnatović

 

Komentari. (0)

Loading