Ivana Dudić

Glumica dobila nepristojnu ponudu za finu sumu novca: Hteo je da svi gledaju

Autor:

27.09.2024 20:00

Foto: Foto: Dalibor Danilović

Foto: Foto: Dalibor Danilović

Ivana Dudić o nepristojnim ponudama govori bez zadrške i stida



Ivana Dudić često je u centru pažnje zbog hrabrosti da izaziva. Dok se pojedinci šokiraju ili je osuđuju, veći deo Ivanine publike ne vidi ništa loše u tome. 

Iako se trudi da intimu zadrži sa sebe, glumica je nedavno izašla u javnost sa bizarnim zahtevima koji joj zatrpavaju inboks na društvenim mrežama. Ivana Dudić o nepristojnim ponudama koje dobija sa svih strana javno govori, bez ustezanja.

Zorana Mandic/ATAImages

 

Takođe, mlada glumica nema zadrške ni kada je reč o svom ljubavnom životu. Kako kaže, nema vremena da pati i ne dozvolja emocijama da je predugo drže u lošem raspoloženju:

- Otpatim pola sata, 45 minuta i idem dalje. Nema potrebe da se pati previše, ako se nešto završilo, s razlogom je tako. Ne vraćam se na staro, i ne plačem zbog toga. Hladna sam i distancirana kad je reč o tome - objasnila je glumica.

Pročitajte: Važi za prirodnu lepoticu, ali - Ivana Dudić progovorila o estetskim korekcijama

Kao jedna od najlepših glumica na domaćoj sceni, Ivana često dobija nepristojne ponude. Jednu je izdvojila kao posebno bizarnu:

- Jedan čovek mi je ponudio finu sumu novca da se nađemo u centru grada i da mi liže štikle pred svima! Kaže, hoću da svi gledaju. Nisam mogla da verujem da je ozbiljan. Kad sam ispričala to svojoj pedikirki, rekla mi je: ‘Ti si luda, prihvati! Hajde da zarađujemo’ - ispričala je Ivana kroz smeh.

 

 

Ivana Dudić o nepristojnim ponudama kaže da je izuzetno zabavljaju, a da ih najčešće ignoriše.  

Pročitajte: Svaka priča je suvišna, Ivana Dudić ima jasan stav - Ne treba mi takav muškarac

- Pustim ih da pišu, neka ih – iskrena je glumica.

Sudeći po njenim reakcijama, bizarni zahtevi pratilaca Ivanu uopšte ne remete i glumica u tome ne vidi ništa lično. Svako ima svoje mesto pod suncem i baš to je ono što život čini interesantnim i uzbudljivim.

Komentari. (0)

Loading