Iva Štrljić

Iva Štrljić u belom oduševila Beograd: Njima je ljubav najpotrebnija

Autor:

30.09.2024 22:00

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Knjiga Ive Štrljić u proširenom izdanju, nakon sedam godina



Glumica Iva Štrljić ponosno je predstavila novo izdanje svoje knjige „Voleti u Beogradu”, obogaćeno s nekoliko novih priča nakon sedam godina. Ova knjiga Ive Štrljić vodi čitaoce kroz beogradske ulice, prikazujući kako svaki deo grada nosi uspomene na prve ljubavi i važne životne trenutke.

Povodom promocije, koja se održala u Skupštini grada Beograda, Iva je izrazila želju da se knjiga ponovo nađe pred čitaocima, slaveći srpsku prestonicu kao čuvara njenih najlepših trenutaka.

Boško Karanović

 

Iva je otkrila da će sav prihod od prodaje knjige donirati Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine poznatom kao „Zvečanska”.

Smatra da je ljubav korisnicima ovog centra najpotrebnija i da će tako barem malo uljepšati njihov dan.

- Ovo je knjiga o Beogradu koji navija za sve naše ljubavi, čuvajući ono najlepše od njih, možda i ono što smo sami zaboravili među svojim zgradama i spomenicima - istakla je Iva. 

Pročitajte Stara autentična zgrada, unikatni komadi nameštaja i njegova slika na zidu - u ovom stanu živi Iva Štrljić (foto)

Promociju je otvorio dečiji hor „Čaroliija”, izvođenjem serenade „Beograd volim kad sviće”, dok je glumac Slobodan Stefanović svojim moćnim glasom izveo nekoliko pesama posvećenih Beogradu.

Boško Karanović

 

Knjiga Ive Štrljić "Voleti u Beogradu" posebno je inspirisala TV voditeljku Suzanu Mančić i urednika Petra Arbutinu da govore o njoj. 

Pročitajte Potresno - prva fotografija Ive Štrljić posle teške nesreće

Ovo nije prva knjiga Ive Štrljić; pre nekoliko godina objavila je knjige „Nemaš pojma koliko te volim” i „Znam da misliš na mene”, koje su se, kao i „Voleti u Beogradu”, rasprodale u rekordnom roku.

Komentari. (0)

Loading